Bigben Interactive en Studio 100 zorgen voor een heus K3–concert in jouw slaap- en woonkamer! De officiële K3 radio- en cd-speler, wekkerrad...

Wakker worden met K3

Bigben Interactive en Studio 100 zorgen voor een heus K3–concert in jouw slaap- en woonkamer! De officiële K3 radio- en cd-speler, wekkerradio en draagbare speaker zijn namelijk te koop, exclusief bij Dreamland. Het perfecte geschenk voor K3-fans.


Opstaan is nog nooit zo leuk geweest, dankzij de K3 wekkerradio. Dankzij de “Nap”, “Sleep” en “Snooze” functies beleef je tal van muzikale dromen en wakker worden doe je dankzij de twee alarmtijden en de heldere LED–display.

Elien kreeg zo'n wekkerradio om uit te testen. De wekker heeft hét perfecte design voor jonge meisjes. K3 op je wekkerradio, dat is helemaal te gek! "Wauw, een wekker van de nieuwe K3", was dan ook Eliens eerste én heel erg enthousiaste reactie. Meteen daarna vroeg ze of de wekker K3-liedjes kan afspelen. Maar dat is het eerste en ook enige minpunt van dit wekkerradiootje. Je kan er geen K3-liedjes mee spelen. Elien had het nochtans geweldig gevonden om 's morgens gewekt te worden door 10 000 luchtballonnen, Ushuaia of Als het binnenregent. Misschien een tip voor Bigben Interactive: vervang de buzzer door een liedje van K3.De wekkerradio ziet er erg leuk uit: strakke vormgeving met kleurrijk design. De nieuwe K3-meisjes en de bekende regenboog staan erop. Het toestel is erg makkelijk te bedienen. Elien kent de knoppen die ze moet kennen al aardig: aan- en uitzetten van de radio en de volumeknop. En als de wekkerradio 's morgens afgaat, weet ze de sluimerfunctie ook te vinden. Wanneer je op 'SNOOZE' klikt, gaat het alarm uit, maar elke 9 minuten springt het dan weer aan. Ideaal voor iemand, zoals Elien, die moeilijk uit bed geraakt. En echt waar, sinds de wekkerradio van K3 op haar kamer staat, staat ze 's morgens makkelijker op. Nu is het de radio die haar wakker maakt, en niet mama.
Ook de andere functies zijn eenvoudig: de tijd instellen, instellen van het alarm, scanning van radiostations, slaapmodus en dutjestimer. Het is heel handig dat je de LED display kan instellen. Je kan de helderheid van de cijfers op het display eenvoudig aanpassen. Je kan daarvoor kiezen uit hoogniveau (helder), normaal niveau (gedimd licht) en laag niveau (donker). Het apparaat bezit een duaal alarm, je kan 2 alarmtijden instellen. Handig wanneer je zoals wij 2 wektijden hebt. Elien moet er om maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag een uurtje vroeger uit dan op woensdag. Die verschillende alarmtijd is heel eenvoudig in te stellen. Eén drukje op de knop. En in het weekend? Dan gaan de alarmtijden uit. Geen wekker...


Elien vindt het geweldig dat ze nu op haar kamer naar de radio kan luisteren. Donderdag luisterde ze nog even naar de radio, net toen speelde het nieuws en het weerbericht af. "Amai, mama, dat is leuk dat ik het weerbericht nog heb kunnen horen. Nu weet ik dat het morgen niet koud wordt. Dan moet ik mijn dikke jas niet aantrekken hé."

De slaapmodus timer hebben we al verschillende keren ingesteld. Dan speelt de radio nog een (ingesteld) tijdje. Je kan kiezen uit 5, 10, 15, 30, 60, 90 of 120 minuten. Na het ingestelde aantal minuten gaat de radio uit. Handig om voor het slapengaan nog even rustig naar muziek te luisteren.


De wekkerradio werkt op netstroom of op 2x AAA batterijen. Wanneer je dus geen stopcontact meer vrij hebt aan je nachtkastje of wanneer je gaat logeren en je wekker graag meeneemt, kan dat heel makkelijk.

Naast deze wekkerradio zijn ook de radio- en cd-speler en draagbare speaker exclusief bij Dreamland te koop. Overal en wanneer je maar wil luidkeels de nieuwe K3 – liedjes meezingen kan met deze handige, draagbare radio- en cdspeler. Naast functies om jouw lievelingsmuziek willekeurig af te spelen en te programmeren bevat de speler ook stereo FM radio en via de AUX – ingang kan je ook jouw MP3 – speler aansluiten!De draagbare speaker tot slot laat toe om via Bluetooth muziek draadloos te streamen. De box heeft een bereik tot 10 meter, kan tot 8 uur lang spelen en kan vervolgens opgeladen worden via de meegeleverde USB–kabel.Deze officiële K3 radio- en cd-speler, wekkerradio en draagbare speaker zijn te koop bij Dreamland:
* wekkerradio: € 24,99, klik hier voor meer info
* draagbare radio- en cd-speler: € 49,99, klik hier voor meer info

* speaker: € 20