Nog op zoek naar lekkere receptjes voor deze feestdagen? Roger van Damme heeft een heel lijstje met superleuke receptjes om samen met je k...

Smossen mag!Nog op zoek naar lekkere receptjes voor deze feestdagen? Roger van Damme heeft een heel lijstje met superleuke receptjes om samen met je kids klaar te maken!


Naar aanleiding van het Njam-programma smossen mag leert sterrenchef Roger van Damme je originele gerechten klaarmaken met het gelijknamige boek. Roger van Damme laat zien hoe mama's, papa's, oma's en opa's in de keuken aan de slag kunnen met de kids.

Dit boek laat je met veel fantasie en humor op kindermaat zien hoe koken eenvoudig anders kan. Nog lekkerder, nog mooier. Je leert originele gerechten klaarmaken die zowel door kinderen als volwassenen op een luide 'Njammie!' zullen worden onthaald. De foto's laten je in één oogopslag zien wat je nodig hebt en wat je moet doen. In dit boek vind je bovendien massa's handige tips. Het zijn geheimen die sterrenchef Roger alleen met jou deelt. Gerechtjes uit het boek:
* Appeltje versiert peertje
* Bak het bruin met kip en friet
* Bleitsoep
* Bordje dammen met van Damme
* De sushipita van de sjeik en de keizerin
* Een doos lekkers
* Flik de fishstick
* Hartige cupcakes
* Het wilde vogelnest
* Lekkel oostels lijstgelecht
* Miss and mister cocktail
* Njamburger
* Oh lala chocola
* Pannenkoekentoren
* Puzza tutti frutti
* Prima pasta festa

* TV food
* Zo klaar, de tartaar en de AntwerpenaarIn het programma smossen mag geeft topchef Roger van Damme samen met 3 jonge gasten de mama’s en papa’s inspiratie om samen met hun zoon en dochter een leuke namiddag in de keuken door te brengen. Het is kokkerellen op kindermaat, met een hoge funfactor maar ook doorspekt met concrete tips. Smossen mag is dus een familieprogramma: van en voor de kids, maar zeker ook voor de ouders.


Bekijk hier zeker de recepten uit het programma en je kan meteen aan de slag. 


NJAM! SMOSSEN MAG
Roger van Damme

Studio 100 NV
€7,50

Foto's
Njam