" Ik lust dat niet. " Wordt dat bij jullie aan tafel ook wel eens gezegd? Je kinderen meer groenten laten eten, is dat ook jouw mi...

Proefkonijn gezocht: Spiraalsnijder SPIRALFIX

"Ik lust dat niet." Wordt dat bij jullie aan tafel ook wel eens gezegd? Je kinderen meer groenten laten eten, is dat ook jouw missie? Laat ons dan voortaan van gezond eten een feest maken. Voor de slingers moet je zelf zorgen. De spiraalsnijder SPIRALFIX kan je daarbij helpen!


De spiraalsnijder SPIRALFIX mag niet ontbreken in de keuken van groenteliefhebbers. De SPIRALFIX is gebaseerd op het principe van een puntenslijper en slijpt groenten in een handomdraai in heerlijke groentespaghetti.

De bediening is makkelijk, comfortabel én veilig: open het deksel, stel de gewenste dikte met het draaiwieltje in en vul de box met de gewenste groente. Sluit het deksel en draai de zwengel met lichte druk. De groentespiralen vallen in de meegeleverde antislip-opvangbak. De combinatie van twee messen in de box zorgen voor een perfect resultaat. Beide messen zorgen ervoor dat de groenten zonder resten tot spiralen verwerkt worden.


Getest op kinderen zkt een kok én een proefkonijn die de uitdaging aangaan. Groentjes op tafel, oké... maar het oog wil ook wat! Lijkt deze spiraalsnijder SPIRALFIX iets voor jullie gezin? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan met een reactie op de blog (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina  https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd. Vertel welke groente je heel lekker vindt en welke je he-le-maal niet lust. Reageren kan tot en met maandag 19 december.Meer weten?
https://www.gefu.com/nc/en/kitchen-tools/chopping/detail/spiralschneider-spiralfix.html

Foto's?
GEFU


Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.