In Baby born® Wonderland vliegt nu een schattig babydraakje rond. Een nieuwe magische wereld gaat open voor alle Baby born®-fans, en voor Sv...

Heel wat uurtjes speelplezier

In Baby born® Wonderland vliegt nu een schattig babydraakje rond. Een nieuwe magische wereld gaat open voor alle Baby born®-fans, en voor Svea in het bijzonder.

“Rooooaaaaar!!!” Geen nood, ze wil enkel hallo zeggen! In BABY born® Wonderland vliegt er nu een schattig babydraakje rond. Het ondeugende draakje met knuffelzachte roze vacht, is een echt schatje met heel veel charme. 


Roze is toevallig dé lievelingskleur van ons proefkonijntje Svea. Het was dus meteen liefde op het eerste gezicht. "Vanaf het begin was Svea echt super enthousiast. Het draakje werd Ollie gedoopt", vertelt mama Katrien. 


Met een knuffelbare zachte vacht, glinsterende vleugels, een glanzende staart, grote ogen en een schattig stemmetje is het dé perfecte babydraak. 

"We kenden het product niet en wisten enkel dat het draakje geluiden maakte als de toverstok voorbij het hoofde kwam." Het draakje maakt inderdaad grappige geluidjes als je op haar voorhoofdje tikt met de magische toverstok. "Ollie kan 3 of 4 verschillende geluidjes maken. Dit zorgt voor heel wat uurtjes speelplezier! Het draakje wordt in de buggy gestopt om mee te gaan wandelen. Ollie wordt mee naar bed genomen. Dat kan makkelijk, omdat ze zo zacht is en geen harde kantjes heeft. En zelfs broer mag hem af en toe eens lenen."


Het enige minpuntje is het stokje. "Het stokje past net in een kindermondje. Er zijn wel blaadjes aan de bol gemaakt. Als die blaadjes iets groter zouden zijn, is het probleem opgelost." Omdat het stokje soms richting Sveas mondje gaat, mag het stokje niet mee in bed wanneer draakje en Svea gaan slapen. 


"Het draakje is perfect om in kleine armpjes te passen. En het doosje met de batterijen zit goed verstopt onder stevige klevers. Het is daardoor nog niet opgemerkt."


Het BABY born®-babydraakje is te koop in de meeste speelgoedwinkels voor de adviesprijs van € 19,99.
 


Meer weten?
http://www.baby-born.com/nl/baby-born