Zag je de nieuwste én vierde (!!!) Pip Studio behangcollectie al? Wederom een collectie die gedetailleerd, rijk en met subtiele verrassingen...

Gedetailleerd met subtiele verrassingen

Zag je de nieuwste én vierde (!!!) Pip Studio behangcollectie al? Wederom een collectie die gedetailleerd, rijk en met subtiele verrassingen is uitgewerkt. En mega-schattig voor de kinderkamer!

Het alweer vierde behangboek van Pip Studio is een prachtige mix van klassieke elementen in een moderne toepassing. Zo zijn er dessins met botanische elementen; planten/bloemen, fruit, insecten en andere dieren (soms heel subtiel en verrassend gebruikt). En dessins met een meer verhalend karakter, zoals het 'Spring to Life' dessin, dat in two-tone en meerkleurig verkrijgbaar is. Eyecatcher is de 'Botanical Print' met fantasiebloemen en vogels in de prachtige lijmdruk techniek. Klassieke invloeden vind je terug in 'Lacy' en 'Lacy Dutch', dessins die op kant zijn geïnspireerd en een haast ornamenteel karakter hebben. 


Alle dessins zijn gelaagd opgebouwd en gedetailleerd, rijk en met subtiele verrassingen uitgewerkt. De behangen zijn ook nu weer goed met elkaar te combineren.

Om de dessins zo mooi mogelijk uit te laten komen is er gebruik gemaakt van ambachtelijke technieken zoals lijmdruk en een raised (verhoogde) inkt waardoor het behang reliëf krijgt en een soms fluweelachtige uitstraling. De kleuren variëren van zachte pasteltinten tot volle rijke diepe kleuren. 

Meer weten?
eijffinger.com

Foto's?
Eijffinger