Nog niet zo heel erg lang geleden, startte Sandra Jansen als zelfstandige in bijberoep. Met haar zaak Elvic verzorgt ze vertalingen, fotos...

Dé foto voor dé kerstkaart

Nog niet zo heel erg lang geleden, startte Sandra Jansen als zelfstandige in bijberoep. Met haar zaak Elvic verzorgt ze vertalingen, fotoshoots én events. Thomas en Luna trokken hun feestoutfit aan en lieten zich van hun mooiste kant zien. Mama's missie? Dé foto voor dé kerstkaart van het jaar!

"Het was de eerste keer dat we een fotoshoot deden bij Elvic", vertelt mama Dana. "2 mailtjes over en weer en de afspraak stond vast. De fotografe kwam heel vrolijk en sympathiek over en maakte meteen contact met Luna. Ze zorgde ervoor dat de kinderen zich op hun gemak konden voelen bij haar."

Plaats van afspraak? Bij de proefkonijntjes thuis. "Ik kon zelf kiezen hoe laat ze langskwam. Heel goed, want we moesten rekening houden met 2 middagdutjes. We zochten een geschikt plaatsje in huis en de fotografe had allerlei attributen bij. Sandra zorgde ervoor dat de kindjes zich op hun gemak voelden voor ze foto's begon te maken. Ze gaf ook tips tijdens de shoot, zoals het rokje anders leggen of een beetje draaien."


Fotografie met kleine kinderen? Dat is altijd een hele uitdaging! "De composities zijn niet altijd goed, maar dat ligt vooral aan de kinderen die overal naartoe kruipen of kerstlichtjes van elkaar afpakken. Met grote kinderen heb je dat probleem meestal niet."

Dat kinderen niet altijd stilzitten en niet altijd recht in de lens kijken, dat kan Sandra alleen maar bevestigen. "Kinderen fotograferen is elke keer weer een leuke uitdaging, maar dat maakt het voor mij net boeiend. Ik probeer ze zo natuurlijk mogelijk op beeld vast te leggen. Niks geforceerd of geacteerd, gewoon zoals ze zijn."


Of Dana tevreden is van het resultaat? "Luna is een schuchter en verlegen meisje bij vreemden. Maar je merkte dat ze zich wel op haar gemak voelde. We kregen zelfs een lachje op de foto's. Ik ben heel tevreden. Normaal maken we zelf foto's en dan is de kwaliteit veel minder. Het zijn duidelijke foto's en de kinderen staan er leuk op."

Zelf een fotoshoot met Elviconline? Iedere gelegenheid is goed genoeg voor een fotoshoot: communie, zwanger buikje, verliefd, verloofd, getrouwd, familie, geboorte, feest, ... Sandra Jansen legt al die geluksmomenten voor eeuwig vast. Voor een fotoshoot van 1 uur betaal je € 50. De foto's krijg je digitaal geleverd.


Meer weten?
http://www.elviconline.com/fotoshoots