Ouders van jonge kindjes herkennen het vast: “ Welk cadeautje zal ik voor mijn kindje kopen? ”. Prénatal helpt jou een handje met de nieuwe ...

Dag feestdagen stress

Ouders van jonge kindjes herkennen het vast: “Welk cadeautje zal ik voor mijn kindje kopen?”. Prénatal helpt jou een handje met de nieuwe cadeauzoeker. Zo stel je in een paar klikken jouw ideale cadeaulijstje samen. En wordt het shoppen vanaf nu iets makkelijker gemaakt.

In de Prénatal cadeauzoeker stel je je cadeaulijstje samen en deel je deze gemakkelijk met vrienden en familie via social media, e-mail of WhatsApp. Om te voorkomen dat je items dubbel krijgt, kunnen meerdere vrienden en familie die cadeautjes kopen voor je kindje anoniem aanvinken in het lijstje welk cadeautje zij hebben gekocht. Nooit meer twee dezelfde cadeautjes: handig!


De Prénatal cadeauzoeker wordt iedere dag aangevuld met nieuwe producten. Je kunt heel handig de mooiste cadeautjes vinden, door te filteren op jongetjes en meisjes en jouw gewenste budget. Niet alleen met zachte knuffels en houten loopfietsjes, ook met cadeautjes waar je niet zo snel aan zou denken. Want een foute kersttrui of snoezige konijnenslofjes zijn toch ook hartstikke leuk? Aanvinken maar… Daarnaast vind je elke week inspirerende cadeautips en verrassende, nieuwe items voor aanstaande mama’s, papa’s, baby’s en peuters. Denk aan babyshowertips en speelgoed dat de zintuigen van baby’s stimuleert. Op zoek naar een cadeau voor een speciaal moment? Bekijk dan onze tips voor elk moment; zoals Kerst, verjaardagcadeaus 1 jaar, cadeaus voor mama-to-be en cadeautips voor aanstaande papa’s.De cadeauzoeker is daarom niet alleen handig voor degenen die een verlanglijstje samenstellen, maar óók voor degenen die even niet weten wat ze moeten shoppen. Dag feestdagen stress!

Ga snel aan de slag en download de gratis Prénatal app of ga naar prenatal.nl/vierhetmoment.Meer weten?
prenatal.nl/vierhetmoment

Foto's?
Prénatal