Jaar na jaar brengt de Sint een pop of racewagen voor jouw kleine kapoen. Not this time! De standaard cadeaus worden terug naar Spanje gestu...

Zie ginds de stoomboot uit Scandinavië!

Jaar na jaar brengt de Sint een pop of racewagen voor jouw kleine kapoen. Not this time! De standaard cadeaus worden terug naar Spanje gestuurd want deze keer komt Nordic Living met een stylish alternatief waar ook mama’s en papa’s helemaal blij van worden.

De Sint komt dit jaar verrassend uit de hoek want met de hulp van Nordic Living zorgt hij voor een complete make-over van de speel-of kinderkamer! De Belgische woonwebshop heeft een prachtig gamma Scandinavische interieurmerken waarmee je hun kamer op een originele manier kan restylen.

Wachten jouw kleine bengels ook in spanning de komst van de Sint af? Hang alvast de prachtige gouden en zilveren slingers van House Doctor aan de muur om hem van harte welkom te heten na die lange reis vanuit...Scandinavië! Als beloning voor deze leuke verwelkoming strooit zwarte piet deze keer niet met letterkoekjes maar met lettermokjes. Deze porseleinen bekers van het Deense 'Design Letters' zullen zowel bij de ouders als hun kleine kapoentjes in de smaak vallen. Wie graag in 1-2-3 een cosy zithoekje wil creëren voor de kinderkamer, zal helemaal enthousiast worden bij het ontdekken van de accessoires van OYOY . Dit Deense merk biedt onder meer grappige kussentjes van kwaliteitsvol materiaal waar de kinderen lekker in kunnen neerploffen na een vermoeiende dag op de schoolbanken.Nog meer inspiratie nodig om de kinderkamer om te toveren tot de coolste ‘kids crib’? Wat dacht je van de houten 3D-dierenpuzzeltjes van Atelier Pierre? Een stoere wolf of ijsbeer voor de jongens en een grappige eland of konijntje voor de meisjes! Deze musthaves van Belgische makelij zijn bovendien perfect in elkaar te zetten door de kinderen zelf.  Genoeg deco-ideetjes dus bij Nordic Living om moeiteloos een kinderparadijs én 'instant happiness' voor ouders te verwezenlijken! Meer weten?


Foto's?
Nordic Living