Bol.com lanceert een nieuwe en innovatieve manier waarmee kinderen hun verlanglijstje voor Sinterklaas kunnen samenstellen: Sints Cadeaumach...

Sints Cadeaumachine: allereerste digitale speelgoedboek

Bol.com lanceert een nieuwe en innovatieve manier waarmee kinderen hun verlanglijstje voor Sinterklaas kunnen samenstellen: Sints Cadeaumachine. Een online speelgoedboek waarin kinderen op een gemakkelijke en speelse manier het leukste speelgoed kunnen selecteren en direct op een digitaal verlanglijstje voor Sinterklaas kunnen plaatsen.

Sints Cadeaumachine werkt heel eenvoudig, ouders vullen de voornaam en leeftijd van hun kinderen in en dan kunnen zij direct aan de slag. Al ‘swipend’ door ruim vijfhonderd cadeaus kunnen kinderen hun meest favoriete speelgoed selecteren. Vervolgens worden deze automatisch verzameld in een digitaal verlanglijstje dat gekoppeld is aan het bol.com-account van de ouders. Op deze manier helpt bol.com kinderen om online een verlanglijstje samen te stellen, in aanloop naar 6 december.

Bij het ontwikkelen van Sints Cadeaumachine heeft bol.com geluisterd naar de wensen van kinderen en hun ouders, zodat zij de optimale Sinterklaas-beleving krijgen. En voor Sinterklaas wordt het zo nog eenvoudiger om aan de cadeauwensen van kinderen te voldoen.In het digitale speelboek zijn een groot aantal speelgoedmerken vertegenwoordigd, waaronder bekende merken als LEGO®, Mattel, Jumbo en PLAYMOBIL®. Sints Cadeaumachine is te openen via de bol.com app op tablets en smartphones of via cadeaumachine.bol.com.Meer weten?
bol.com

Foto's?
Bol.com