“ Zie ginds komt de stoomboot ”, zei de Kerstman toen hij het reusachtige Sinterklaas-schip tussen de ijsrotsen zag varen. “ En die stoomboo...

Proefkonijn gezocht: Playmobil Adventskalender

Zie ginds komt de stoomboot”, zei de Kerstman toen hij het reusachtige Sinterklaas-schip tussen de ijsrotsen zag varen. “En die stoomboot zit vol Pakjespieten”, lachte hij opgewekt.

Sinterklaas was echt een redder in nood. Kerstmis dreigde dit jaar immers in het water te vallen, nu alle kerstelven in het midden van de feestperiode plots geveld waren door een vreemd virus. Zelfs de cadeautjes van de adventskalender kreeg hij amper bedeeld. De hulp van Sinterklaas en zijn Pakjespieten was dus meer dan welkom.

Het aftellen naar Kerst krijgt een extra dimensie met de Playmobil Adventskalender. Achter elk deurtje schuilt een leuke verrassing. En tegen Kerst heb je een hele nieuwe speelset. Welke vind jij de leukste?
* Op heterdaad betrapt: een dief breekt in bij de juwelier. Is de politie er op tijd bij?* Koninklijk schaatsfeest: de koninklijke familie gaat schaatsen. Alle dieren van het bos willen dat zien. Achter één van de deurtjes van deze Adventskalender schuilt bovendien een extra verrassing: een armband om zelf te versieren.
* Kerst op de boerderij: alle dieren vieren samen Kerst.

De 1.2.3 Adventskalender Kerst op de boerderij is er voor de allerjongsten. Aftellen naar de feestdagen doen zij niet alleen, maar samen met de vele boerderijdieren: koeien, geitjes, schapen, vogels, katten, een kip met kuikens, een muis en een puppy. De kerstman is uiteraard ook van de partij!Getest op kinderen zkt een klein proefkonijn om met de 1.2.3 Adventskalender Kerst op de boerderij af te tellen naar Kerst. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan via een reactie hieronder (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina  https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd. Vertel ook welk boerderijdier jij het meest associeert met Kerst. Reageren kan tot en met zondag 27 november.


De adviesprijs van deze Adventskalender bedraagt € 29,99.


Meer weten?
http://www.playmobil.be/nl/1.2.3-adventskalender-kerst-op-de-boerderij/9009.html

Foto's?
Playmobil