Met Gel-a-Peel creëer je modeaccessoires in je eigen stijl. Het is ontzettend leuk om eigen designs te showen en te delen met vriendinnen. M...

Proefkonijn gezocht: Modeaccessoires maken met Gel-a-Peel

Met Gel-a-Peel creëer je modeaccessoires in je eigen stijl. Het is ontzettend leuk om eigen designs te showen en te delen met vriendinnen. Maak je eerste armbandjes met behulp van ontwerpsjablonen en eenmaal de smaak te pakken, kan er volop geëxperimenteerd worden met kleuren, vormen en designs.

Spelenderwijs leer je modeaccessoires maken die bij jouw stijl passen. Gel-a-Peel maakt bij meiden de innerlijke designer los!

De do it yourself trend is al jaren populair onder jonge meiden. Gel-a-Peel speelt hier perfect op in en biedt een nieuwe, creatieve uitdaging. De basis ligt bij de ontwerpsjablonen. Plaats het doorzichtige plastic ontwerp-vel over het sjabloon, volg de lijnen en laat de gel drogen. Met de decoratieve spuitmondjes, wordt de gel in verschillende diktes en patronen aangebracht. Begin met armbandjes en werk toe naar moeilijkere ontwerpen als oorbellen, sleutelhangers of zelfs telefoonhoesjes.De Starterset is de perfecte manier om kennis te maken met Gel-a-Peel! In deze set zit 1 geltube (met keuze uit de kleuren lichtroze, violet, felroze of puur goud). De 8 ontwerpsjablonen en het decoratieve spuitmondje helpen je op weg. Binnen no time is de eerste armband gemaakt.

De Set met accessoires biedt meer creatieve opties. Creatievelingen vinden in deze set 3 geltubes, met keuze uit diverse felle neon- of zachte glittergel kleuren. Genoeg gel om meer dan 60 armbandjes te maken! De set bevat 16 ontwerpsjablonen, 5 decoratieve spuitmondjes en haakjes voor oorbellen.

Voor wie echt los wil gaan, is de Deluxe set een must have! Of je nu oorbellen, armbandjes, een diadeem of een sleutelhanger gaat maken, alle benodigdheden zitten in deze set. Met 5 geltubes, kunnen meer dan 100 armbandjes gemaakt worden. Met 7 decoratieve spuitmondjes en 24 ontwerpsjablonen zijn de mogelijkheden eindeloos.Dé favoriet is het Gel-a-Peel 3D Ontwerpstation. Hier kunnen de jonge ontwerpsters alle Gel-a-Peel spullen netjes in opbergen en 3D accessoires maken. Geef je creatie vorm op papier en plaats deze daarna in het 3D-sjabloon. Bevestig het 3D-sjabloon in het ontwerpstation en je bent klaar om jouw design over te trekken. Met de bijgeleverde 3D-sjablonnen kan je gepersonaliseerde telefoonhoesjes (iPhone 5 & 6), sleutelhangers en potlooddopjes maken. Het ontwerpstation is een complete set met 4 geltubes, diverse decoratieve spuitmondjes en accessoires om oorbellen en sleutelhangers te maken.Niets staat meiden in de weg om hun creativiteit de vrije loop te geven met Gel-a-Peel! Maak vrolijke draagbare modeaccessoires, in alle soorten en maten. Ontwerp. Peel. Draag en deel!


Getest op kinderen zkt een creatieve meid voor een nieuwe, creatieve uitdaging. Je krijgt een Startersset Neon Pink om uit te testen. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd. Vertel ook wat jij als eerste zou ontwerpen. Reageren kan tot en met dinsdag 22 november.
Meer weten?
http://www.gel-a-peel.com/

Foto's?
Gel-a-peel

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.