Ik weet het... De Sint is nog niet geweest, maar toch zijn we al volop aan het brainstormen over onze kerstkaart. Jullie ook? Wat dacht je e...

Proefkonijn gezocht: Fotoshoot

Ik weet het... De Sint is nog niet geweest, maar toch zijn we al volop aan het brainstormen over onze kerstkaart. Jullie ook? Wat dacht je ervan om dit jaar een fotograaf onder de arm te nemen voor de kerstkaart met je kapoenen erop?

Nog niet zo heel erg lang geleden, startte Sandra Jansen als zelfstandige in bijberoep. Met haar zaak Elvic verzorgt ze vertalingen, fotoshoots én events.

Voor Getest op kinderen geeft ze één fotoshoot weg. Het thema? Foto's voor je kerstkaartje. De foto's worden genomen op locatie en de shoot duurt maximum 1 uur. 


Getest op kinderen zkt fotogenieke proefkonijntjes. Iets voor jullie? Like eerst hier de Facebookpagina van Elvic. En stel je dan snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd. Vertel hoe jouw originele kerstkaartje eruit moet zien. Reageren kan tot en met donderdag 17 november.Meer weten?

Foto's?
Sandra Jansen