Het is feest! Het is alweer 25 jaar geleden dat de eerste BABY born® het levenslicht zag. We weten allemaal dat BABY born® een echte partypr...

Proefkonijn gezocht: BABY born® Fijne verjaardag Kerstset

Het is feest! Het is alweer 25 jaar geleden dat de eerste BABY born® het levenslicht zag. We weten allemaal dat BABY born® een echte partyprinses is, daarom moeten we deze dag ook groots vieren. Ze heeft een paar verjaardagssets gevraagd om het te vieren, waaronder een Kerstset.


Bloeien er geen bloemen in de winter? Jawel, ijsbloemen! BABY born® is dol op ijsbloemen en daarom krijgt ze een ijsbloemenset in mooie rozetinten voor het Advents- en kerstseizoen.


Er zit een trendy asymmetrisch shirt bij met een print van Bello de hond en een bijpassende broek en ijsbloemenmuts met grappige bol. Een bodysuit voor 'eronder' helemaal bezaaid met de favoriete winterbloem van BABY born® maakt ook deel uit van de set. De pluizige schoenen met Benno het konijn houden haar voeten altijd lekker warm.


Deze set zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een slab met een kerstprint van Bruno de beer, een speen met een ketting en een rammelaar. 

Getest op kinderen zkt een lieve BABY born® poppenmama of -papa. Zie jij het zitten om je BABY born® te verwennen met deze Fijne verjaardag Kerstset? Stel je dan snel kandidaat!
Dat kan met een reactie op de blog (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina  https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd. Wat is de naam van jouw
liefste BABY born®? En een foto van jullie samen erbij zou fijn zijn! Reageren kan tot en met dinsdag 3 december.


BABY born® Fijne verjaardag Kerstset met shirt, broek, bodysuit, schoenen, muts, slab, speen met ketting en rammelaar. Op bol.com bedraagt de adviesprijs van deze set €51,99.


Meer weten?
http://www.baby-born.com/nl/baby-born


Foto's

BABY born®

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.