Vanaf woensdag kan je op Ketnet de avonturen van de Sint volgen in allerhande reeksen en programma’s. Nieuw dit jaar is de reeks Kaatjes Kam...

Nieuw: Kaatjes Kameraadjes

Vanaf woensdag kan je op Ketnet de avonturen van de Sint volgen in allerhande reeksen en programma’s. Nieuw dit jaar is de reeks Kaatjes Kameraadjes. Kaatje kan niet wachten tot de Sint in het land is, maar ze vraagt zich af hoe de Sint haar schoentje zal vinden. En ze weet ook niet hoe ze aan haar brief moet beginnen. Gelukkig heeft ze heel wat kameraadjes die haar kunnen helpen!

Kaatjes Kameraadjes vertrekt telkens van een vraag of een probleempje van de personages in verband met Sinterklaas. Iets waar ze mee zitten of waar ze meer willen over weten. Ze zijn nieuwsgierig naar het antwoord of hebben nood aan een oplossing. Gelukkig hebben Kaatje en Co heel wat kameraadjes die hen kunnen helpen. Omdat ze dus niet altijd zelf het antwoord weten, gaan ze te rade bij kinderen in de echte wereld. Die geven hun tips en informatie, tonen hoe zij omgaan met hetzelfde 'probleemje', en geven het goede voorbeeld.


Kaatjes Kameraadjes: vanaf woensdag 16 november op Ketnet Jr. en in de gratis Ketnet Jr.-app.


Meer weten?
www.ketnet.be

Foto's
Geert Van Hoeymissen