Maakten jullie al een tekening voor de Sint? Speelgoedspecialist DreamLand wil heel België aan het kleuren krijgen en de Sint verrassen met ...

Kleur mee aan de grootste Sint-tekening ooit

Maakten jullie al een tekening voor de Sint? Speelgoedspecialist DreamLand wil heel België aan het kleuren krijgen en de Sint verrassen met de grootste Sint-tekening ooit.

Nog tot en met dinsdag 6 december kunnen kinderen hier een tekening kiezen en ze digitaal inkleuren. DreamLand combineert alle ingezonden tekeningen tot een mozaïek van bijna 50 m². Deze gigantisch grote tekening wordt op zondag 27 november overhandigd aan de Sint tijdens één van de VTMKZOOM Sint Weekends in Plopsaland De Panne. Klik hier als je erbij wil zijn tijdens dit Sint Weekend.De grootste Sint-tekening ooit zal maar liefst 10 meter breed en 6 meter hoog zijn. Geert Gillis, divisiemanager Verkoop DreamLand: “Het motto van DreamLand is ‘Alles wordt leuker als je speelt’. Op deze speelse manier kunnen we samen met heel wat kinderen de Sint een warm welkom geven.” Kinderen kunnen nog tot en met 6 december kleuren op de site, dus ook na de overhandiging van de tekening eind november.Om de kinderen die online meegekleurd hebben nóg meer kleurplezier te bezorgen, krijgen ze van DreamLand ook een echte tekening van bijna 1 meter breed. Die kunnen ze naar hartenlust inkleuren en omhoog hangen aan de schouw of aan het raam, om Sint en Piet ook thuis met open armen te ontvangen. Deze tekening in A1-formaat is het geheel van de negen tekeningen op de website en kan afgehaald worden in een DreamLand-winkel naar keuze.


Tot nu toe kleurden al maar liefst 9345 kinderen mee! Elien en Lore maakten vanavond hun digitale tekening. Wat vonden ze dat leuk! Links een kleurtje selecteren, en dan het stuk van de tekening aanklikken waar het kleurtje moet komen. Easy peasy! "Mag ik nog een tekening maken, mama?" We maakten vandaag samen 7 tekeningen voor de Sint. En ik denk dat de meisjes er nog zullen willen maken. Dat is er zo leuk aan. Tekening klaar? Je kiest een nieuwe uit de negen tekeningen en je begint opnieuw. Heb jij al meegekleurd?
Meer weten?
https://welkom.dreamland.be