Delhaize lanceerde 6 heerlijk nieuwe variaties in haar yoghurt assortiment. Nieuwe smaken? Die willen we proeven! Liam en Quinten werden éc...

Ideaal om groenten te proeven

Delhaize lanceerde 6 heerlijk nieuwe variaties in haar yoghurt assortiment. Nieuwe smaken? Die willen we proeven! Liam en Quinten werden échte proefkonijntjes.

De unieke combinatie fruit en groenten werd samengebracht in een lekkere volle yoghurt. De heerlijke groente-fruit duo’s zijn verkrijgbaar in 3 onverwachte smaaksensaties: appel-peer-komkommer, banaan-rode biet en aardbei-tomaat.

We stuurden een pakketje naar de broertjes Liam en Quinten. "De yoghurt hebben een leuke doorzichtige verpakking. Je ziet wat je zal eten. Heel mooi en zomers", vertelt mama Lindsay.


Deze verrassende groente-fruit duo’s zijn ideaal als ontbijt, tussendoortje of dessert. "De yoghurt met groenten vonden ze een beetje zuur. Het smaakte iets teveel naar groenten. De structuur is wel aangenaam." Haar tip aan Delhaize? "Iets meer fruit en suiker toevoegen zou het lekkerder maken voor de kindjes. Ze zijn deze smaken niet gewoon in yoghurt. Het is wel de ideale manier om de kinderen meer groenten te laten eten.Puur kokoswater, kokosolie, kokosmelk en kokosmargarine, wie denkt dat hiermee het laatste woord op vlak van de kokosnoot gezegd is, heeft het mis. Kokos is zonder twijfel de trend van de laatste jaren. Delhaize koos ervoor kokosbereidingen op basis van zuivere kokosmelk op de markt te brengen. De 3 smaken zijn 100% plantaardig. Dat wil zeggen dat ze lactose, koemelk en gluten vrij zijn. COCO kan naturel gegeten worden, maar is ook lekker in combinatie met wat fruit en noten. Bovendien leent COCO zich ook perfect als extra smaakmaker in smoothies, als basis voor ijsjes of als topping op pannenkoeken. Een hapje COCO prikkelt de smaakpapillen en is verkrijgbaar in 3 verfrissende smaken: naturel, aardbei, kokos en ananas.


"De COCO's yoghurt was even wennen voor de jongens. Het heeft de structuur van platte kaas. Bij de aardbei smaak je de aardbei niet echt. De ananas is een beetje zuur. Logisch bij ananas, maar de jongens waren er zo geen fan van."Komen deze nieuwe yoghurt variaties nog in de kar terecht van dit jonge gezin? "Wanneer de yoghurt met groenten wat minder zuur is en wat meer naar fruit smaakt, zullen we dit zeker nog eten!"

De 6 variaties zijn verkrijgbaar bij Delhaize:

* appel-peer-komkommer, 150 gram: €1,49  
* banaan-rode biet, 150 gram: € 1,49 
* aardbei-tomaat, 150 gram: € 1,49
* kokosmelk met yoghurtculturen naturel, 125 gram: € 1,99
* kokosmelk met yoghurtculturen aardbei, 125 gram: €1,99
* kokosmelk met yoghurtculturen, kokos en ananas, 125 gram: €1,99Meer weten?
http://delhaize.be/