25 jaar geleden zag de eerste BABY born® het levenslicht, en dat moet gevierd worden! Haar jonge uiterlijk doet vermoeden dat ze nog geen da...

Ben jij hét Baby born® gezicht van 2017?

25 jaar geleden zag de eerste BABY born® het levenslicht, en dat moet gevierd worden! Haar jonge uiterlijk doet vermoeden dat ze nog geen dag ouder is geworden, maar ondertussen gaat ze al diverse generaties poppenmoeders mee. Om dit te vieren, is dit najaar één groot BABY born® feest!

BABY born® gaat op zoek naar de liefste poppenmama (of poppenpapa) onder de allerkleinsten. De winnares of winnaar wordt hét gezicht van het Baby born® merk in 2017. Wie net naast de hoofdprijs grabbelt, hoeft niet te treuren. Kids kunnen namelijk ook professionele fotoshoots en te gekke Baby born® prijzen winnen.

 
Ambassadrice van Baby born® en de verjaardagsactie is kersvers mama en ex Miss België Cilou Annys. Cilou is net mama geworden van een prachtige dochter, Liya. Zij zal zetelen in de jury om de winnaars van deze Baby born® actie te kiezen.

Cilou is alvast superenthousiast over de samenwerking en zal de liefste poppenmama – of papa kiezen vanuit haar prille ervaringen als mama en haar carrière als model en Miss België. Cilou denkt met veel nostalgie terug aan het poppenmerk dat haar terugbrengt naar haar kindertijd: "Als ambassadrice van het merk Baby born® vind ik het een hele eer om samen te werken met een merk dat me nauw aan het hart ligt en me terugbrengt naar mijn kindertijd. Als 25-jarige ben ik net ook mama geworden van een prachtige dochter dus ik hoop dat we ook samen die heerlijke Baby born® momenten zullen kunnen koesteren."Naar de allerliefste poppenmama moeten wij alvast niet lang zoeken. Dat is ons lieve Lore, zeker weten! We stelden ze kandidaat op de Facebookpagina van Baby born®. Doe jij hetzelfde voor jouw lieve poppenmama of poppenpapa? Veel succes!
Deelnemen aan de verjaardagsactie kan via deze link tot en met dinsdag 15 november.Meer weten?
http://www.baby-born.com/nl/

Foto's
Baby born®