Little Tikes werpt zijn licht op het najaar, letterlijk! Na de zonovergoten maanden met het Little Tikes buitenspeelgoed schakelen we over n...

Actief spelen

Little Tikes werpt zijn licht op het najaar, letterlijk! Na de zonovergoten maanden met het Little Tikes buitenspeelgoed schakelen we over naar het actief binnenspeelgoed uit de Light ’n Go-serie van het merk. Little Tikes ontwikkelt speelgoed waarbij plezier maken voorop staat en stimuleert daarbij fysieke en sociale interactie.

In de Light n’ Go-serie van Little Tikes staan dit najaar 2 bijzondere items in de kijker: de Little Tikes Light 'n Go - Activity Garden Treehouse en de Little Tikes Light 'n Go - 3-in-1 Activity Walker. Licht is het centrale thema van beide speelsets.

De Activity Garden Treehouse is een uitgebreide speelset met allerlei functies waar je kind vanaf 6 maanden tot 3 jaar plezier aan beleeft. Baby's zijn dol op de magische lantaarn van de boomhut met zijn drie speelstanden: kleuren verkennen, danceparty en glimwormen verzamelen. Baby's vinden het geweldig om naar de fonkelende lichtjes te kijken, te bewegen op de leuke muziek en glimwormen te verzamelen op de vloer. Dit activiteitencentrum biedt ook 80 activiteiten waarmee je kleintje zich urenlang kan vermaken. De activiteiten omvatten een glijbaan, een swing aap, een vormensorteerder, een brievenbus, een girafboog om onderdoor te kruipen, een ballenbaan met giraf en toekan, een kralenspinner, lieveheersbeestjesklikkers, een leerklok, een zigzagballenkoker, een deurbel en een openslaande deur. De set is ook handig uit te breiden naar een groter speelgebied naarmate je baby groeit.De 3-in-1 Activity Walker is een loopwagen, een staande activiteitentafel en een activiteitencentrum om aan te zitten en spelen in één.  Je kan de loper makkelijk aanpassen tot een tafel vol met leuke activiteiten. De geprojecteerde lichtjes van de loopwagen stimuleren je baby om de eerste stapjes te zetten naarmate je baby opgroeit. Met 70+ activiteiten, liedjes en geluiden biedt de 3-in-1 Activiteitenloper en -tafel urenlang plezier voor de komende jaren. Het activiteitenpaneel bevat een glijdende aap, kiekeboeleeuw, draaiende toekanbal met grappige dierengeluiden, gekleurde kralen, een dierenboek, draaiende jungletrommel, koala, papegaaiklikkers en meer!De adviesprijs voor Activity Garden Treehouse bedraagt € 99,99. De 3-in-1 Activity Walker kost zo'n € 44,99.


Meer weten?
http://www.littletikes.com/

Foto's?
Little Tikes