Op woensdag 12 oktober wordt de mooie animatiefilm KIWI & STRIT in première getoond op het filmfestival. Zin om als eerste te gaan kijke...

Proefkonijn gezocht: Kiwi & Strit

Op woensdag 12 oktober wordt de mooie animatiefilm KIWI & STRIT in première getoond op het filmfestival. Zin om als eerste te gaan kijken?

Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi is geel, netjes en voorzichtig; Strit is paars, groezelig en wild. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Wat ze ook doen (voetballen, in bad gaan, een schilderij maken,...), het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen. Samen met hun vreemde vrienden (zoals de grote blauwe boskoe die altijd honger heeft) praten ze een koddig brabbeltaaltje.


Kiwi & Strit zijn een heerlijk duo, bedacht door Esben Toft Jacobsen (de regisseur van DE GEWELDIGE BEER en DE VERENKONING). Kleuters zullen smullen van deze leuke reeks korte filmpjes.


Getest op kinderen zkt een gezin met kleuters vanaf 3 jaar (maximum 4 tickets) om de film op woensdag 12 oktober om 14u30 te gaan bekijken in Studio Skoop in Gent. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat.
Dat kan via een reactie hieronder (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd. Vertel ook wat het eerste woordje in jouw koddig brabbeltaaltje was. Reageren kan tot en met donderdag 6 oktober.
Foto's?
Jekino

Meer weten?
www.jekino.be/kiwi-en-strit
https://youtu.be/ML61cugUWOE