De kerstfilm JULIUS IN WINTERLAND gaat pas op woensdag 7 december in release, maar Getest op kinderen stuurt komende zondag al een testgezin...

Proefkonijn gezocht: Julius in Winterland

De kerstfilm JULIUS IN WINTERLAND gaat pas op woensdag 7 december in release, maar Getest op kinderen stuurt komende zondag al een testgezin naar Gent op prospectie.

Julius woont in een weeshuis. Elk jaar kijkt hij uit naar Kerstmis, want dan komt de Kerstman op bezoek. Maar wanneer de grote jongens beweren dat de Kerstman eigenlijk de vermomde schooldirecteur is, verliest Julius zijn geloof in alles wat met Kerstmis te maken heeft. Tot er iets vreemd gebeurt: via een magische doos komt Julius in Winterland terecht. Daar moet hij de Kerstman zien te vinden voor de grote dag is aangebroken.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn vanaf 5 jaar dat met zijn/haar gezin nu zondag 16 oktober om 14u30 in Kinepolis Gent wil kennismaken met Julius. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd. Vertel waarom jij niet kan wachten tot het Kerst is. Reageren kan tot en met woensdag 12 oktober.
Foto's?
Jekino


Meer weten?