Ken je 'de Feestreddertjes'? Kinderanimatie is hun vak! Themakoffers verhuren is één van hun specialiteiten. Nieuw dit jaar is de gr...

Proefkonijn gezocht: Griezel-sleepover-koffer

Ken je 'de Feestreddertjes'? Kinderanimatie is hun vak! Themakoffers verhuren is één van hun specialiteiten. Nieuw dit jaar is de griezel-sleepover-koffer. Halloween was nog nooit zo leuk! Wil jij deze voor ons uittesten? 

Bijna Halloween... tijd dus voor een griezel sleep-over, een pyjamafuif of een avondfeestje. Tijd voor de griezel-sleepover-koffer! 

In de koffer zit een gezelschapsspel dat je op tv moet spelen. Het is een spel dat je tegen elkaar én ook nog eens tegen de poortwachter op tv speelt. "Ik deed dit zelf als kind van 12 jaar bij een sleep-over met 6 vriendinnen. En ik glim er nog steeds van als ik eraan terugdenk", vertelt Feestreddertje Krisje.


Dit spel Atmosfear duurt zo'n uur. Naast het spel zitten er nog griezeltekenfilms, informatieve boeken en decoratie in de koffer. Met de decoratie kan de living of slaapkamer ingericht worden om het extra leuk en spannend te maken. Voor de begeleider zit er een stappenplan in de koffer. Daar staat allerlei tips, spelletjes, ... in. 


Getest op kinderen zkt een griezel vanaf 12 jaar om met zijn/haar vrienden deze Halloween-koffer snel uit te testen. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd. Vertel ook waarom jij Halloween de leukste tijd van het jaar vindt. Reageren kan tot en met zaterdag 8 oktober.


Foto's?
Feestreddertjes


Meer weten?
http://www.feestreddertjes.be