“Rooooaaaaar!!!” Geen nood, ze wil enkel hallo zeggen! In BABY born® Wonderland vliegt er nu een schattig babydraakje rond. Het ondeugende...

Proefkonijn gezocht: BABY born® Babydraakje

“Rooooaaaaar!!!” Geen nood, ze wil enkel hallo zeggen! In BABY born® Wonderland vliegt er nu een schattig babydraakje rond. Het ondeugende draakje met knuffelzachte roze vacht, is een echt schatje met heel veel charme.

Haar ogen sprankelen en ze maakt grappige geluidjes als je op haar voorhoofdje tikt met de magische toverstok. Wat wil het babydraakje ons juist vertellen? Wat denk jij?

Met een knuffelbare zachte vacht, glinsterende vleugels, een glanzende staart, grote ogen en een schattig stemmetje is het dé perfecte babydraak.


Het schattige babydraakje past perfect in de Wonderland lijn van BABY born®, een magische wereld die opengaat voor alle BABY born®-fans. Maak samen met het babydraakje een tocht door het BABY born® Wonderland!! 


Getest op kinderen zkt een nieuwe eigenaar voor dit schattige babydraakje. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan via een reactie hieronder (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd. Vertel ook waarom jij het ideale vriendje bent van het babydraakje. Reageren kan tot en met maandag 17 oktober.Het BABY born®-babydraakje is te koop in de meeste speelgoedwinkels voor de adviesprijs van € 19,99.
 

Meer weten?
http://www.baby-born.com/nl/baby-born

Foto's?
BABY born®

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.