Van plan om dit jaar te gaan griezelen in het donker? Staat het Halloween-weekend aangeduid in jouw agenda om volop te trick-or-treaten? ...

Klaar voor Halloween?

Van plan om dit jaar te gaan griezelen in het donker? Staat het Halloween-weekend aangeduid in jouw agenda om volop te trick-or-treaten? Zorg dan dat jullie veilig op griezeltocht kunnen en overweeg een hoofdlampje of kleine zaklamp. Deze lieve heksen hebben hun lichtjes al klaar liggen.

Een beetje voorbereiding maakt er een geslaagde uitstap van. Want wie in het donker op pad gaat, moet zien en vooral ook gezien worden. Zet daarom je kleine spook een lampje op het hoofd of werk de Halloween outfit af met een lichtje.

Ledlenser, fabrikant van zak-, hoofd-, en sportlampen, zorgt voor licht in de griezelige duisternis met een uitgebreid assortiment aan hoofdlampen in verschillende maten en kleuren. Onveilig de straat op of met een zware zaklamp zeulen zijn verleden tijd. De Ledlenser hoofdlampen zijn uitgerust met LED-lampjes die voor vele uren griezelplezier zorgen. De lichtsterkte kan je zelf aanpassen en de hoofdband is verstelbaar zodat de hoofdlampjes zelfs op het kleinste hoofd passen. Zo zorg jij ervoor dat het hele gezin veilig kan genieten van een scary avondje snoepjes jagen. Geen enkele vleermuis, spin, vampier, of heks zijn nog veilig. De fameuze lichtstraal zal hen in geen tijd verjagen.


Het ideale lampje om je griezels met een gerust hart op Halloweentocht te sturen? Het NEO hoofdlampje is klein, ‘licht’ als een veertje (88 gram), én beschikbaar in 5 leuke kleurtjes. Helemaal kidsproof dus! Technisch bekeken beschikt een NEO over 90 lumen aan lichtstroom over een afstand van 10 meter. Met zijn 16:9 breedbeeldformaat verlicht hij alle mogelijke Halloween griezels.


Het hoofdlampje zit perfect op het hoofd. Je kan het eenvoudig aanspannen of weer losser maken. Elien en Lore kunnen het lampje heel makkelijk zelf op hun hoofd zetten. Het knopje aan- en uit zetten lukt ook perfect. En wat een lichtstraal! Ze vinden het geweldig. Achteraan is nog een rood knipperlichtje geïntegreerd om nog beter gezien te worden in het donker. Ideaal dus: handig in gebruik, zichtbaar, veilig en 'kei cool'! Elien wil haar hoofdlampje niet meer uitdoen.

 
Kapoentjes die een gekke hoed of masker op hun hoofd zetten, kunnen een klein P3 zaklampje meenemen. Dit compacte sleutelhangerlampje heeft een clips waardoor je het makkelijk in een Halloween outfit kan integreren. Of kan makkelijk meegedragen worden, hij weegt maar 35 gram, en zal niet verloren gaan door het meegeleverde polstouwtje.


Lore kon met haar heksenhoed geen hoofdlampje combineren. Dan is het sleutelhangerlampje inderdaad erg handig! Er zit een praktisch opbergzakje bij dat je aan je riem kan vastmaken én een polsbandje. Deze zaklamp weegt echt niks! Ongelooflijk! Perfect voor onze kleine kinderhandjes. Deze kleine heks gaat overal op zoek naar verborgen schatten.


Toen papa gisteren thuiskwam en de lichtjes zag liggen, was hij meteen erg geïnteresseerd. "Voor wie zijn die lichtjes?" "Ziet er handig uit om te gaan lopen." Ik vermoed dat hij heel binnenkort eens zal polsen bij Elien of hij haar lichtje even mag lenen. Ledlenser is er voor klein én groot dus.
 
De Neo Hoofdlamp kost € 27,99 en is beschikbaar in de leukste kleurtjes. Het P3 zaklampje is ideaal voor jonge kinderen en kost € 21,99.


Foto's?
Ledlenser


Meer weten?
http://www.ledlenser.be