Josje sleurde tot vorig schooljaar met een brooddoos én nog andere doosjes voor alle lekkernijen. Maar sinds dit schooljaar heeft ze een han...

Josjes minikoelkastje

Josje sleurde tot vorig schooljaar met een brooddoos én nog andere doosjes voor alle lekkernijen. Maar sinds dit schooljaar heeft ze een handig én cool koeltasje van PackIt.

Een eenvoudige en slimme oplossing om je lunchpakket koel te houden: dat is waar PackIt voor staat, een nieuw product van het Hasseltse bedrijf Kambukka. De lunch bags van PackIt fungeren als een 'on the go-minikoelkastje' dat je maaltijd en je drankje tot maar liefst tien uur koel houdt.

Tot onlangs nam Josje haar boterhammetjes in een gewone brooddoos mee naar school, zoals iedereen. Maar toen kreeg ze van Getest op kinderen een koeltasje opgestuurd... Het geheim van dit tasje is de voering, die voorzien is van een koelbare gel. Zodra je de tas uit de diepvriezer neemt, houden de ingevroren wanden je maaltijd en drankje aan alle kanten koel. Een verse en smakelijke maaltijd is verzekerd, zonder dat je aparte koelelementen hoeft mee te slepen. Josje was benieuwd, en wij ook!
"Wat is de tas mooi en handig! Ik ben de enige in de klas die zo'n coole koeltas heeft! Het tasje is kleurrijk en ik hou van kleurtjes", lacht Josje. De PackIt bestaat in verschillende formaten, kleuren, prints en uitvoeringen. Voor ieder wat wils dus.

"Vroeger nam ik een brooddoos en nog iets extra mee. Nu zit alles handig in 1 tasje. Heel handig, want alles kan er netjes in!"

De Mini Lunch Bag is klein maar krachtig: deze geïsoleerde koeltas heeft de ideale afmetingen voor de snacks van kinderen (en volwassenen). Ze beschikt over een geïntegreerde invriesbare gelvoering, waardoor je nooit meer externe koelelementen hoeft mee te sleuren. Ze biedt plaats aan gezonde favorieten zoals kaas, een handvol verse vruchten, groenten en een klein flesje fruitwater, en houdt ze bovendien de hele dag koel. 

"Ik testte deze tas voor het eerst toen het superwarm was. En natuurlijk was mijn lunch 's middags nog lekker koel! Ik stop er Actimel, een Bifi-worstje, fruit, koek én mijn boterhammetjes in."


Omdat hij platvouwt, past deze geïsoleerde lunchbag makkelijk in een rugzak, een sporttas of je boekentas! 

"PackIt is zeker en vast een aanrader! Waarom? Omdat het compact is, het past mooi in de boekentas. Alles blijft lekker vers. En er hangt een mooi label aan waar je je naam kan opzetten, handig!"

Deze Mini Lunch Bag is verkrijgbaar in 4 dessins en kost € 21,95 euro. Bestellen kan hier online of bij volgende verdeelpunten: AS Adventure, Collishop, Dreamland, Les secrets du chef, Nature & Decouvertes, Paradisio en Selexion.
 Meer weten?
www.mypackit.com