Eindelijk! Herfstvakantie! Een weekje uitblazen. Wat dacht je van een dagje Oostende? Want... daar valt heel wat te beleven deze vakantie!

Herfstvakantie in Oostende

Eindelijk! Herfstvakantie! Een weekje uitblazen. Wat dacht je van een dagje Oostende? Want... daar valt heel wat te beleven deze vakantie!

Je kan Er was eens… bezoeken, een sprookjesparadijs in het gezellige Leopoldpark met straatacts, theatervoorstellingen, workshops en magische verhalen.


Voor de allerjongsten (tot 8 jaar) is er opnieuw de interactieve expo de Spiekpietjes in Fort Napoleon. In opdracht van Sinterklaas houden de miniscule Zwarte Pietjes een oogje in het zeil om te weten welke kindjes braaf of een beetje ontdeugend zijn. Ga op zoek naar deze kleine Sinterklaashulpjes tijdens een meeslepende wandeling. Pik onderweg nog een knutselworkshop of vertelmomentje mee. 

 
Naar jaarlijkse gewoonte verlicht de Oktoberfoor ook dit najaar opnieuw vier Oostendse pleinen. Gil het uit van plezier op één van de 75 duizelingwekkende kermisattracties van de kleurrijkste kermis, proef allerlei zalige zoetigheden of kom griezelen tijdens de Halloween-avond op vrijdag 29 oktober. 


 
Op zondag 6 november organiseert Mu.ZEE een boeiende voormiddag voor het hele gezin geïnspireerd door het audiovisuele werk van de Zweeds-Belgische kunstenaar Carsten Höller. Laat je verrassen tijdens deze interactieve tentoonstelling en ga de creatieve uitdagingen aan in het atelier als een echte artiest.

Foto's?
Oostende

Meer weten?
www.oostende.be