Ongeveer een jaar geleden stuurden we Joppe met z'n gezin naar Bellewaerde. Hij kwam er trollen, heksen, zombies, moordlustige dokters é...

Griezelen in Bellewaerde: 10/10!

Ongeveer een jaar geleden stuurden we Joppe met z'n gezin naar Bellewaerde. Hij kwam er trollen, heksen, zombies, moordlustige dokters én krankzinnige kampeerders tegen. Ook dit jaar komt de geheimzinnige begrafenisondernemer Don Eduardo de los Muertos naar Bellewaerde.

Met Halloween verandert Bellewaerde in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials. 

Het was niet de eerste keer dat Joppe naar Bellewaerde ging. Of hij enthousiast was? Zeker en vast! "Bellewaerde krijgt van mij 10/10. De bootjes op het water zijn het leukst. De Halloween-sfeer was heel tof. Ik ga het park zeker nog bezoeken. Het is de moeite waard met de dieren en de shows", vertelt hij. 

Joppe is een man van weinig woorden. Hij laat de foto's spreken:
En ook dit jaar valt er weer heel wat te beleven. Vanaf dit weekend kan je gaan griezelen met:
* Hospital Fa(n)tal: In het Hospital Fa(n)tal kost elke operatie stukken van mensen. Letterlijk. Pas op voor de gekke patiënten. En voor de nog veel gekkere dodelijke dokters.
* Camping Mortal: Eén bezoek aan de bloederige Camping Mortal is genoeg om voor altijd bang te zijn van caravans en campingbewoners.
* Freaky Forest: Het Freaky Forest betreden kan je zuur opbreken: de gemene heksen in dit bos betoveren je in een handomdraai! 

* Mortal Express (Keverbaan): Maak een ijzingwekkend snelle rit door een donkere wereld op de rug van giftige kevers.
* Mortal River (River Splash): Hou je het droog tijdens een boottochtje op de rivier
tussen de wereld van de levenden en de onderwereld?
* El Bumerán de los Mortales (Boomerang): Word naar het dodenrijk gekatapulteerd. En misschien kom je weer terug. Ooit.
* Mortal Scream (Screaming Eagle): Laat je hoog de lucht in schieten... om dan als een speer weer naar beneden te vallen!
* Waterfall of Death (Niagara): Weet je hoeveel mensen een val van de hoogste wilde
waterval kunnen overleven? 
* Mortal Jungle (Jungle Mission): Maak  een  superspannende boottocht door een dodelijke  jungle  met  waterexplosies en angstaanjagende decors. Nieuw dit jaar is de griezelige actiekomedie Dracula 4D. Tijdens hun vakantie in Transsylvanië wekken Kevin en zijn onhandige vader per ongeluk de ondode Dracula. Waarop de vampier Kevin achtervolgt door de enge catacomben van het kasteel. Wanneer Dracula de vader van Kevin ontvoert, staat Kevin voor een keuze: blijven rennen of zijn felste angsten onder ogen zien en zijn vader uit de klauwen.


Ook aan de allerkleinste Halloweenvierders is gedacht.  Zij kunnen terecht in TrollPark, een voor hen op maat gethematiseerd KidsPark met grappige kleurrijke trollen en
attracties:
* TrollCave 3D: De allerkleinsten beleven in de TrollCave plezier met hun favoriete trollen op een speciaal 3D Halloweenfeest.
* TrollDance (Koffietassen): Laat je ronddraaien in kleurrijke kopjes begeleid door trollen en muziek.
* TrollBalloons (Dansende Ballonnen): Knotsgekke trollen zwieren door de lucht in hun leuke ballonnen.
* TrollExpress (Expresstrein): Wie gaat er mee  op de expresstrein doorheen TrollPark?Iedereen heeft er weleens last van, een vervelende nachtmerrie waarbij je helemaal bezweet wakker wordt. Meestal ben je blij dat je wakker bent geworden... In deze show droom je met je ogen open en word je meegenomen naar een nachtmerriewereld waar de  gemene heks “Devilina” het voor het zeggen heeft. De hoofdpersoon Paul probeert  te ontsnappen maar keer op keer stuit hij op andere moordlustige karakters. Zal het  Paul lukken om zijn nachtmerrie te overleven? Deze show is uitgeroepen tot beste illusieshow ter wereld tijdens de officiële Wereldkampioenschappen Magic. Een echte aanrader voor de hele familie dus! In Bellewaerde kan Halloween Fiësta Mortal gevierd worden op zaterdag 15, zondag 16, zaterdag 22 & zondag 23 oktober en alle dagen van zaterdag 29 oktober tot en met zondag 6 november 2016. Wanneer de nacht valt, wordt Halloween Fiësta Mortal net dat ietsje spannender. Er zijn Mortal Nocturnes van 10 tot 21 uur op zaterdag 22, zaterdag 29 & maandag 31 oktober en op dinsdag 1 & zaterdag 5 november 2016. Alle vijf de nocturnes worden afgesloten met een spetterend muzikaal vuurwerk.


Meer weten?
www.bellewaerde.be