Tot 30 november maken talloze griezels de Europese domeinen van Center Parcs onveilig. Decoratie, spannende animatie en enge figuren… Center...

Center Parcs in de ban van Halloween

Tot 30 november maken talloze griezels de Europese domeinen van Center Parcs onveilig. Decoratie, spannende animatie en enge figuren… Center Parcs is in de ban van Halloween.

Onbevreesde vakantiegangers worden ondergedompeld in een mysterieuze sfeer, omringd door pompoenen, spoken en krijsende kollen. Bibber en beef samen met vrienden of familie tijdens deze unieke ervaring.

Geen Halloween zonder pompoenlampions
Creativiteit alom! Vlijmscherpe tanden, turende ogen of een grimmige glimlach. De kleinste
spookjes kunnen hun creativiteit voluit botvieren op een pompoen.Halloween Pool Party
Een spectaculaire Halloween Pool Party in Aqua Mundo maakt de Halloweenervaring compleet! Niet voor doetjes!Leerling-­tovenaars aan zet
Met hun toverstok in de aanslag ontdekken de kinderen de kneepjes van het vak, in een interactief en buitengewoon magisch verhaal. Een ervaren tovenaar wijst hen de weg tijdens deze mysterieuze en wonderlijke reis. Zolang hij de ouders maar niet doet verdwijnen!Trick or treat!?
Afspraak op de avond van 31 oktober in de Market Dome voor een onvergetelijke snoepjesjacht! Zowel de ouders als de kinderen kunnen bij de handelaars op het domein op zoek naar lekkers. Wie weigert, wordt in de loer gelegd!
Griezelparade
Niets zo spannend als een avondwandeling bij volle maan! Zodra de avond valt, trekken jong en oud hun griezeligste vermomming aan en maken ze samen het domein onveilig. Heksen, skeletten en zombies komen tot leven en gaan op pad met Orry en zijn vrienden, de mascottes van Center Parcs. Spanning verzekerd!
Foto's?
Center Parcs

Meer weten?
http://www.centerparcs.be/