Terug naar school... Dan kan je maar beter op de hoogte zijn van de speelplaatshypes. Ken je de Num Noms bijvoorbeeld al? Doe lekker gek op...

Super leuke Num Noms

Terug naar school... Dan kan je maar beter op de hoogte zijn van de speelplaatshypes. Ken je de Num Noms bijvoorbeeld al? Doe lekker gek op de speelplaats met de meer dan 1 000 mix en match combinaties, zoals Framboos-Banaan à Go-Go of Perzik Choco Gloss, en verzamel ze allemaal!

We stuurden Isalie en Lente een pakje Num Noms op om uit te testen. In het pakketje zat:
* een Num Noms Mystery Blind Pack: een Num en een Nom met verrassings-lipgloss-smaakje in een super cool yoghurtpotje, verkrijgbaar voor € 3,99
* een Num Noms Starter Pac: elke Starter Pack bevat 3 Nums en 1 gemotoriseerde Nom, samen met een lepel, een cupcake vormpje of ijshoorntje, verkrijgbaar voor € 10,99

 
"Dit speelgoed kende ik nog niet", vertelt Lente. "Ik verwachtte leuke poppetjes met een onweerstaanbaar lekkere geur."

Elk Num en Nom figuurtje is een echte verrassing door de unieke heerlijke geur. Maak je eigen geurcombinaties door Nums en Noms te mixen en matchen en zo je favoriete recepten te maken.

 
Nums zijn de buitenste, zachte, rubberen, holle figuurtjes die zich nestelen bovenop de Noms. Stapel ze torenhoog tot knotsgekke combinaties of laat ze tegen elkaar racen! Noms zijn de binnenste, hardere figuurtjes die ofwel gemotoriseerd zijn om lekker rond te snorren, ofwel gevuld zijn met lipgloss.


"De poppetjes zien er super leuk uit. Het leukste is dat je er een rijdend poppetje bij hebt" vindt Lente. Mama Kristin vindt de geur erg fel. "Zelf vind ik het mooi speelgoed. Maar een iets subtielere, zachtere geur was beter geweest. Maar de kindjes vinden het super leuk speelgoed, dus mama is dan heel content!", vertelt Kristin.


De Num Noms zijn geschikt voor jongere en iets oudere kinderen. Lente (6 jaar) speelt er het vaakst mee, maar Isalie (9) speelt ook af en toe mee.

"Er wordt vaak mee gespeeld. De Num Noms gaan soms zelfs mee in bad of in de auto. Ook de lipgloss is hier een topper! Deze kunnen ze zelf aanbrengen en vlekt niet op kledij. Ze gaan er zeker nog veel mee spelen! Misschien kopen we nog een setje bij."


De Num Noms zelf hoor je zeker niet klagen. Ze mochten zelfs mee het vliegtuig op met Lente en Isalie. "Ze zijn heel compact om mee te nemen, ideaal voor de vliegvakantie." 


Meer weten?
www.numnoms.com