We stuurden Maiko als 'mystery eater' naar Brasserie Heuvelhof in Tor hout , een kindvriendelijke brasserie in een historisch kader....

***** sterren voor kindvriendelijkheid

We stuurden Maiko als 'mystery eater' naar Brasserie Heuvelhof in Torhout, een kindvriendelijke brasserie in een historisch kader. Verse, verfijnde keuken met oog voor detail en een hedendaags interieur. 

Kinderen zijn welkom in Brasserie Heuvelhof! Dat voel je: aan de menukaart, aan de kinderhoek, aan de kinderkamer met bedje voor een middagdutje, aan de gigantische speeltuin én aan de gastvrijheid van de uitbaters. Wij stuurden Maiko en z'n gezin op pad. We hadden afgesproken met Brasserie Heuvelhof dat het proefkonijntje op een zaterdagmiddag naar keuze verwend zou worden met: een drankje en gehaktballetjes in tomatensaus en een ijsje als afsluiter. Het proefkonijntje mocht zich pas aan het eind van de maaltijd 'bekendmaken'. Een echte 'mystery eater' dus!"We gingen voor de eerste keer naar Brasserie Heuvelhof. Onze verwachtingen waren onder andere dat het kindvriendelijk was, veilig en aangepast aan kinderen", zegt mama Line. Door wegenwerken was er een omleiding. "Op hun site had ik gelezen dat ik de rode handelsroute moest volgen en zo kwamen we zonder problemen aan. Op het eerste zicht zag het er groot en deftig uit."


"Bij het binnenkomen werden we vriendelijk ontvangen en direct naar onze tafel gebracht. Ze vroegen ons ook of we buiten wilden aperitieven." Dat vond mama Line een prima voorstel. "We konden vlot bestellen en ondertussen de zaak eens nader bekijken. Het zag er heel mooi en gezellig uit, er brandden overal kaarsjes en het was leuk ingericht. De zaak straalt klasse uit. Toen we ons drinken kregen, kregen de kindjes een kleurplaat en kleine kleurpotloodjes." Met deze kleurpotloden slaagde mama erin om haar jongens even uit de speeltuin te krijgen.


"We kregen heel vlug ons eten, terwijl het redelijk druk was en er ook een familiefeestje plaatsvond. Het eten was lekker met alles erop en eraan. De porties waren zeker voldoende! Als ik een minpuntje moet noemen, dan is het dat er geen klein bestek aanwezig was en Maiko daardoor wat moeite had om te eten. Zijn eten was wel heeeeel erg warm (maar toch beter te warm dan te koud he!)."
 
VOOR... 
 
 
& NA...
 
 
"Toen we klaar waren met onze maaltijd, vroegen we of we buiten mochten zitten zodat we Maiko konden zien spelen. Dit was geen probleem. Maiko was helemaal gek van de speeltuin! Het was erg groot en er was zelfs materiaal aanwezig om in het zand te spelen."

"Het was heel gezellig buiten zitten op het grote terras. Buiten hebben we ons dessert opgegeten en we hebben allemaal gesmuld! Ook dit was weer tiptop in orde, al vond ik € 9 voor 2 bolletjes chocomousse wel veel geld... Wij zaten echt op ons gemak en konden genieten van de tijd die we daar doorbrachten alsook de kindjes. Maiko was niet zo blij toen we na enkele uren naar huis vertrokken."
 
"We willen er zeker nog eens terug gaan! We zijn blij dat we deze zaak hebben ontdekt. Voor kindvriendelijkheid geven wij de hoogste score, ***** sterren dus!  Als ik ons etentje in 5 woorden moet omschrijven dan zeg ik: gezellig, lekker, ontspannen, genieten en vriendelijk."
 
 
Meer weten?
http://www.heuvelhof.be