Op woensdag 14 september verschijnt de kinderfilm SIV GAAT LOGEREN in de bioscoop. Het is een magische film, vol herkenbare elementen voor ...

Proefkonijn gezocht: Siv gaat logeren

Op woensdag 14 september verschijnt de kinderfilm SIV GAAT LOGEREN in de bioscoop. Het is een magische film, vol herkenbare elementen voor een heel jong publiek: de angst voor alles wat anders is, en de moed om op ontdekking te gaan.

Siv gaat voor het eerst logeren bij haar vriendinnetje Cerisia. Na het spelen gaan ze naar bed, maar ’s nachts ziet het huis er zo anders uit. Siv is ongerust, maar het briefje met papa’s telefoonnummer zit in Cerisia’s pyjama. Trouwens… waar is Cerisia eigenlijk? Siv gaat op zoek in het mysterieuze huis, waar achter elke deur een nieuwe verrassing wacht. In de keuken ontmoet ze zelfs twee pratende dassen. Misschien kunnen zij helpen om Cerisia te vinden.Een wonderbaarlijk avontuur, op smaak gebracht met een fikse scheut magie, voor kinderen vanaf 6 jaar.

SIV GAAT LOGEREN wordt op zondag 11 september in première vertoond op het Filmfestival van Oostende. Aansluitend op de voorstelling wordt er een fantastisch kinderfilmfeest georganiseerd met onder andere:
* animatiebox
* i-pad corner
* knutseltafel
* interactieve kijkdozen
* flipboekjes
* green key installatie
* stand met de Filmdokter: hoe zelf een kortfilm maken?


Getest op kinderen stuurt één gezin naar de Belgische première op zondag 11 september om 14 uur in Oostende. Iets voor jullie? Stel je gezin dan snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd. Vertel ook even bij wie jij voor het eerst ging logeren. Reageren kan tot en met woensdag 7 september. 

Vanaf woensdag 14 september speelt de film in UGC Antwerpen, Utopolis Mechelen, Buda Cinema Kortrijk, Cinema Zed Leuven, Studio Skoop Gent, The Roxy Theatre Koersel en Cinema Central Ninove.

Foto's
Jekino

Meer weten?
http://www.jekino.be/nl/filmcatalogus/interne_films/siv_gaat_logeren-5609.html