De Basis Van Dale, het eerste volwassen woordenboek voor kinderen vanaf 10 jaar, is compleet vernieuwd. Ook het Juniorwoordenboek ondergin...

Proefkonijn gezocht: Juniorwoordenboeken Van Dale

De Basis Van Dale, het eerste volwassen woordenboek voor kinderen vanaf 10 jaar, is compleet vernieuwd. Ook het Juniorwoordenboek onderging een grondige herziening. Het Junior spreekwoordenboek kreeg een omslag in dezelfde frisse stijl. We geven van elk woordenboek eentje weg.

Basiswoordenboek Nederlands
De wereld verandert, en de taal verandert mee. Toen de vorige editie van het Van Dale Basiswoordenboek Nederlands verscheen, bestonden er nog geen apps en had nog niemand gehoord van een selfie of van plasticsoep. Er zijn honderden nieuwe trefwoorden, betekenissen en voorbeeldzinnen aan deze geheel geactualiseerde editie toegevoegd. Ruim 600 illustraties, vernieuwd kleurgebruik en informatiekadertjes over begrippen die op thema bij elkaar staan, maken het een prettig boek waarin je makkelijk vindt wat je zoekt. Wat de Dikke Van Dale is voor volwassenen, is deze Basis Van Dale voor kinderen vanaf 10 jaar. Al bijna dertig jaar is het Van Dale Basiswoordenboek Nederlands het meestgebruikte jeugdwoordenboek op de basisschool en thuis.


 
Juniorwoordenboek Nederlands
Ook het eerste échte woordenboek voor kinderen vanaf 8 jaar is compleet vernieuwd. Wat betekent het woord scenario of diagnose? Hoe schrijf je cacao en show? Wat is het meervoud van museum? En hoe moet je cappuccino of tissue uitspreken? Dit Van Dale Juniorwoordenboek Nederlands is een uitstekend hulpmiddel bij het beantwoorden van dergelijke vragen, zowel op school als thuis. Het is bedoeld voor jonge kinderen vanaf 8 jaar die hiermee op een verantwoorde manier vertrouwd raken met het gebruik van een écht woordenboek.Junior spreekwoordenboek
In dit Van Dale Junior spreekwoordenboek, geschreven door Wim Daniëls, kom je veel te weten over de betekenis en het gebruik van allerlei spreekwoorden en uitdrukkingen. Ideaal voor op school en thuis! Nu met een nieuw omslag in dezelfde frisse stijl als de andere jeugdwoordenboeken, vanaf 10 jaar.
Getest op Kinderen geeft telkens één exemplaar van deze 3 woordenboeken weg. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd. Vertel wat jouw meest gebruikte woord op dit moment is. Reageren kan tot en met maandag 12 september.

Alle boeken zijn verkrijgbaar via de reguliere (online)boekhandel en in de Van Dale-webwinkel.


Foto's?
Van Dale

Meer weten?
Van Dale Basiswoordenboek Nederlands | 806 pagina’s | € 29,99 | ISBN: 9789460772887
Van Dale Juniorwoordenboek Nederlands | 648 pagina’s | € 26,99 | ISBN: 9789460772863
Van Dale Junior spreekwoordenboek | 552 pagina’s | € 29,99 | ISBN: 9789460772979

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, maar dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Het product mag je na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.