Het land heeft rijke steden, uitgestrekte wouden en ruige bergketens. In de mistige gebieden rond de grote rivier heerst echter gevaar. Enk...

Proefkonijn gezocht: Avonturenland - Haba

Het land heeft rijke steden, uitgestrekte wouden en ruige bergketens. In de mistige gebieden rond de grote rivier heerst echter gevaar. Enkel de moedigste avonturiers durven de uitdagingen aangaan. Ben jij er zo één?

'Avonturenland' is een spannend strategisch spel voor kinderen vanaf 10 jaar. Het spel is ontworpen door de succesvolle auteurs Wolfgang Kramer en Michael Kiesling. Eén spel, drie avonturen: 
* De kameraden
* De roemrijken
* Vlucht naar de steden


Wie zijn avonturier doordacht verplaatst en zich moedig gedraagt in de strijd tegen de mistmonsters, komt in de gunst van de koning!


Getest op kinderen zkt een proefkonijn vanaf 10 jaar die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan via een reactie hieronder (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd. Vertel ook waarom jij de moedigste avonturier bent. Reageren kan tot en met maandag 3 oktober.


De adviesprijs voor dit spel bedraagt € 39,95. 


Foto's?
Haba

Meer weten?
https://www.haba.de/nl_NL/speelgoed/avonturenland/p/300930

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.