We gaan met z'n allen terug naar school... De brooddozen worden weer elke dag gevuld met allerlei lekkers. Ik probeer Lore en Elien alti...

Proefkonijn gezocht: 6 nieuwe variaties yoghurt Delhaize

We gaan met z'n allen terug naar school... De brooddozen worden weer elke dag gevuld met allerlei lekkers. Ik probeer Lore en Elien altijd te verrassen met iets leuk: een saté van mozarella en meloen, opgerolde boterhammetjes, een stukje chocola, ... Een yoghurt met fruit én groenten, dat zou écht verrassend zijn in de brooddoos!

Delhaize lanceert 6 heerlijk nieuwe variaties in haar yoghurt assortiment. Enerzijds  werd de unieke combinatie fruit en groenten samengebracht in een lekkere volle yoghurt. Deze heerlijke groente-fruit duo’s zijn verkrijgbaar bij Delhaize in 3 onverwachte smaaksensaties: appel-peer-komkommer, banaan-rode biet en aardbei-tomaat. Deze unieke combinaties die groenten en fruit samenbrengen in een volle yoghurt staan synoniem voor pure verwennerij. Iedereen kan met volle teugen van deze overheerlijke en verrassende groente-fruit duo’s genieten tijdens het ontbijt, als tussendoortje of als dessert. Het fruit zorgt hierbij steeds voor een verfrissende smaaksensatie waarbij de groente een perfecte aanvulling vormt om meer bite te geven aan de yoghurt. Delhaize biedt 3 unieke smaaksensaties aan die zeker het proberen waard zijn:
* appel-peer-komkommer, 150 gram: €1,49 
* banaan-rode biet, 150 gram: € 1,49
* aardbei-tomaat, 150 gram: € 1,49Puur kokoswater, kokosolie, kokosmelk en kokosmargarine, wie denkt dat hiermee het laatste woord op vlak van de kokosnoot gezegd is, heeft het mis. Kokos is zonder twijfel de trend van de laatste jaren en kan bovendien op zoveel verschillende manieren gebruikt worden. Dit alternatief voor traditionele ingrediënten wint dan ook continu aan populariteit. Delhaize heeft er deze keer voor gekozen kokosbereidingen op basis van zuivere kokosmelk op de markt te brengen. De 3 overheerlijke smaken zijn 100% plantaardig. Dat wil zeggen dat ze lactose, koemelk en gluten vrij zijn. De ideale aanvulling dus op het reeds bestaande yoghurtassortiment van Delhaize. COCO kan naturel gegeten worden, maar is ook heerlijk in combinatie met wat fruit en noten. Bovendien leent COCO zich ook perfect als extra smaakmaker in smoothies, als basis voor ijsjes of als topping op pannenkoeken. Een hapje COCO prikkelt de smaakpapillen en is verkijgbaar in 3 verfrissende smaken:
* kokosmelk met yoghurtculturen naturel, 125 gram: € 1,99
* kokosmelk met yoghurtculturen aardbei, 125 gram: €1,99
* kokosmelk met yoghurtculturen, kokos en ananas, 125 gram: €1,99


Getest op Kinderen zkt een proefkonijn dat deze 6 smaaksensaties wil proeven. Hou je van een verrassende smaak? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder (vermeld je e-mailadres) of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd. Vertel ook welke fruit-groente combinatie jij nog in yoghurtvorm wil zien verschijnen. Reageren kan tot en met vrijdag 16 september.  


Foto's,
Delhaize

Meer weten?
http://shop.delhaize.be  

Je krijgt 6 bons per brief opgestuurd, we vragen enkel de verzendingskosten (€ 0,74) te vergoeden. In ruil voor de producten verwachten we een verslag en foto's.