Er komt veel op je af als je zwanger bent of je baby’tje net geboren is. Aanstaande of ‘pasgeboren’ ouders hebben veel vragen. ‘ Heb ik we...

Prénatal, de eerste babywinkel met app

Er komt veel op je af als je zwanger bent of je baby’tje net geboren is. Aanstaande of ‘pasgeboren’ ouders hebben veel vragen. ‘Heb ik wel de juiste spulletjes in huis en hoe verloopt de ontwikkeling van mijn kindje?’ Prénatal verwelkomt met de nieuwe app deze (bijna) papa’s en mama’s in een nieuwe wereld. 

De Prénatal app draait om persoonlijke aandacht en handige tips. In jouw persoonlijke zwangerschapskalender tel je af tot het moment dat je je kleintje gaat ontmoeten en lees je welke ontwikkeling jij als aanstaande moeder en jouw baby doormaken.


Daarnaast vind je elke week van de zwangerschap veel handige tips. Zoals wanneer je je kraamhulp moet regelen of wanneer je de bedklossen onder het bed moet plaatsen.Ook lanceert Prénatal in de app een baby- en mamachecklist. In deze checklist kun je afvinken wat je nodig hebt voor en na de bevalling én lezen waarom je het nodig hebt. Van het aantal hydrofiele doeken tot de luiertas-musthaves: in de Prénatal app vind je het allemaal!


In de app ben je als eerste op de hoogte van aanbiedingen in de folder en zijn er verschillende acties die speciaal voor app-gebruikers gelden. Check de store locator voor een één van de 58 Prénatal winkels bij jou in de buurt of shop 24/7 op prenatal.nl.
Gratis te downloaden voor iOS en Android in de App Store & Google Play Store.Meer weten?

prenatal.nl