Zomer! Tijd om te genieten en de batterijen op te laden. Een verbrande of jeukende huid kan je dan missen als kiespijn. En hoewel we ons mee...

Zorgeloos genieten van de zomer

Zomer! Tijd om te genieten en de batterijen op te laden. Een verbrande of jeukende huid kan je dan missen als kiespijn. En hoewel we ons meer en meer bewust zijn van de risico's die de zomer met zich meebrengt, smeren we nog veel te weinig. Picasol Sun & Insect Protection is het eerste product dat bescherming tegen de zon en insecten combineert. Twee vliegen in één klap!

Ondertussen kent iedereen de schadelijke effecten van de zon wel, maar toch smeren we nog te weinig. Geen zin, te veel gedoe of een te vette crème zijn enkele van de vaak aangehaalde argumenten. Jezelf beschermen kan heel eenvoudig dankzij Picasol Sun & Insect Protection, een niet-vette crème (SPF 25 of SPF 50) die niet alleen snel intrekt, maar ook lekker ruikt en je optimaal beschermt tegen de UVA en UVB stralen. Handig is ook de Picasol After Sun & Insect Protection die je huid herstelt en tegelijkertijd insecten op afstand houdt.

 
Naast zonnebrand kunnen ook insectenbeten je parten spelen tijdens de zomermaanden. Die zijn niet alleen hinderlijk, maar brengen ook gevaarlijke ziektes over. Met Picasol Sun & Insect Protection houd je niet alleen teken op afstand, je vermijdt ook venijnige steken van muggen, wespen, vliegen en dazen. Het biedt ook bescherming tegen bijvoorbeeld het Zika virus dat de laatste maanden niet uit de media weg te denken was.

Ouders met jonge kinderen weten hoe belangrijk het is om die kwestbare huidjes te beschermen. De eerste levensjaren zijn bepalend voor het risico op huidkanker. Jong geleerd is oud gedaan, maak van huidbescherming dus al vroeg een goede gewoonte. Ook wanneer de kinderen op een mooie dag gewoon naar school gaan of in de tuin spelen. Niet alleen tegen de zon, maar ook tegen insectenbeten. Tekenbeten worden niet alleen opgelopen in het bos, maar ook vaak in de eigen tuin.Picasol Sun & Insect Protection kan je al gebruiken bij kinderen vanaf 2 jaar. De SPF 50 formule zit in een handige, kindvriendelijke spray. Het product bevat geen DEET om muggen, teken en dazen op afstand te houden, maar Icardine. Even doeltreffend, maar zonder ongewenste neveneffecten. Bovendien werd aan de formule de revolutionaire VespaMenta technologie toegevoegd. Dit maakt van Picasol Sun/Aftersun & Insect een unieke co-actieve formule die ook doeltreffend wespen op afstand houdt.

Zomer betekent genieten van ontspannende activiteiten in de buitenlucht. Picasol Sun & Insect Protection is de ideale bondgenoot wanneer we onszelf bloot stellen aan zon en insecten: op reis, als we in de tuin aan het werk zijn, tijdens een fietstocht… Ook voor kinderen is Picasol Sun & Insect Protection onmisbaar tijdens de zomer: op kamp met de jeugdbeweging, in het water, op de camping of gewoon tijdens het spelen in de eigen tuin: bescherming tegen zon en insectenbeten is altijd en overal belangrijk. De voordelen van Picasol Sun & Insect Protection op een rijtje:
* revolutionaire, gecombineerde bescherming tegen zon & insecten
* geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar dankzij het huidvriendelijke Icardine
* een niet-kleverige crème die snel intrekt
* waterbestendig
* aangename muntgeur
* beschikbaar in factor 25 (flacon) en factor 50 (spray) UVA + UVB
* Picasol Aftersun & Insect Protection herstelt de huidt en beschermt tegen insecten
* de co-actieve formule op basis van VespaMenta technologie houdt wespen doeltreffend op afstand
* verkrijgbaar bij de apotheek
* 0% parabenenPicasol Sun SPF25/SPF50 & Insect Protection 150 ml kost € 24,95. Picasol Aftersun & Insect Protection 150 ml kost € 19,95.

Picasol wordt op de markt gebracht door farmaceutisch productontwikkelaar Oystershell Laboratories in Gent. Het bedrijf is gespecialiseerd in innovatieve gezondheidsproducten.


Meer weten?
www.oystershell.com
www.picasol.eu 


Foto's
Picasol