Nu begint het echt te korten... Nog 3 keer slapen en we trekken met z'n allen terug naar school. Staat je boekentas al klaar? Of ben je ...

Staat je boekentas klaar?

Nu begint het echt te korten... Nog 3 keer slapen en we trekken met z'n allen terug naar school. Staat je boekentas al klaar? Of ben je nog op zoek naar een hip exemplaar? Wat dacht je van een # Own Stuff tas? Stijlvol én hip.

Ken je de # Own Stuff tassen? Dit zijn modieuze split lederen schoudertasjes en boekentasjes voor een jong publiek. Doel is een betaalbaar hip (boeken)tasje te maken voor de jeugd en jong volwassenen. 

Een # Own Stuff tas is dé ideale investering wanneer je naar het 1ste leerjaar gaat. LSP nv Belgium, fabrikant van # Own Stuff, geeft enkele goede tips bij de keuze van een schooltas:
* Zit de boekentas goed op je rug? Het ophanging-rugsysteem is zeer belangrijk. Kinderen moeten steeds teveel meeslepen. Hoe hoger de riem bovenaan aangehecht, hoe beter.
* Is de bodem van de boekentas versterkt tegen schuren en slijtage? De # Own Stuff tas heeft altijd een lederen bodem.


* Is er binnenin voldoende ruimte? Blijft de schooltas zijn vorm behouden? Voor betere bescherming en fijner draagcomfort is versteviging in de materialen belangrijk. Als je de schooltas leeg rechtop zet, zou hij moeten blijven staan. In de hoogte moeten de standaard A4-kaften erin kunnen. 
* Hij de boekentas tegen regen en vuil? Belangrijk is dat canvas materialen watervast gemaakt worden. Deze coating stoot ook vuil af en kan schoongemaakt worden. Een schooltas in de regen op de grond slorpt veel water op en zodra de boeken nat worden is het een klein (of groot?) drama.Deze zeer stevige boekentas van rundsleder telt 2 ruime vakken met een groot voorvak. Het ergonomisch rugstel zorgt voor een maximaal draagcomfort. Je kan er makkelijk twee A4-ringmappen in kwijt, plus extra schriften en boeken.


De # Own Stuff boekentassen bieden draagcomfort en kwaliteit. De boekentas overleeft je lagere school-periode en maakt daarna gewoon, samen met jou, de overstap naar het middelbaar.

En neen hoor, een lederen boekentas hoeft helemaal niet saai te zijn! Dat bewijzen de coole

# Own Stuff schooltassen: felle kleuren én toffe prints. Roze, geel, fuchsia, cobalt blauw, rood, bloemen, pootjes, racevlag, hartjes, ... 


Daarnaast verkoopt LSP nv Belgium Ruitertassen. Dit zijn hoogstaande lederen tassen voor jong en oud met een sterke nadruk op natuurlijk gelooid leder. Doorheen de tijd, dankzij de kwaliteit en hun professionele toewijding, bouwden zij met RUITERTASSEN een wereldreputatie uit. Ruitertassen zijn er in verschillende maten: een kleintje voor je kleuter of een grote voor je tiener. En ja hoor, ook een hele grote voor jezelf!


LSP nv Belgium maakt reeds meer dan 50 jaren schooltassen en probeert nog steeds verbeteringen aan te brengen om draag comfort en kwaliteit te verbeteren én de prijs toch betaalbaar te houden.
 

De # Own Stuff boekentas koop je vanaf € 119. De Ruitertassen kosten zo'n € 130 voor de kleuter-exemplaren. Vanaf € 199 koop je een grotere schooltas. Verkooppunten bij jouw in de buurt vind je hier.

Ohja, hou je van continuïteit? Dan kan je een bijhorende handtas én pennenzak aanschaffen. 


Foto's?
LSP nv Belgium

Meer weten?
http://www.ownstuff.be
http://www.ruitertassen.be/