Met enkel zand en water creëerden artiesten hun favoriete sterren op het Groot Strand van Oostende. Het Zandsculpturenfestival wordt binne...

Proefkonijn gezocht: Zandsculpturenfestival

Met enkel zand en water creëerden artiesten hun favoriete sterren op het Groot Strand van Oostende. Het Zandsculpturenfestival wordt binnenkort uitgebreid getest door onze proefkonijnen. Want we mogen 50 (!) kaarten wegschenken.

Vorige zomer stuurden we 3 gezinnen naar het Zandsculpturenfestival. Hun advies? "Het allerleukste was om dit eens gezien te hebben. Tegen andere mensen zouden we zeggen: 'Je moet het eens meemaken!' Bedankt voor deze ervaring! Toppie!
Die ervaringen lees je hier

De magistrale handen van de zand-kunstenaars brengen een eerbetoon aan de vedetten uit de muziek, film- en sportcultuur. Misschien zit jouw grote idool er ook wel tussen?


De 40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen, creëerden uit niet minder dan 240 vrachtwagens speciaal aangevoerd zand, een beeldengalerij van ruim 10.000 m². De 150 reusachtige sculpturen, van 2 tot 6 meter hoog, zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.


Speciaal aangelegde paden maken het festival volledig rolstoel-toegankelijk, het wandelparcours bedraagt ongeveer 1 kilometer. Reken op minimum één uur voor je bezoek.


We stuurden in juli al 12 gezinnen naar het Zandsculpturenfestival. En we doen dat gewoon nog eens over! We zoeken opnieuw 12 gezinnen om het festival te gaan ontdekken. We geven 50 kaarten (een 12tal gezinnen) weg. Samen met jouw grote idool (in zand) op de foto? Dat kan! Stel je snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel welk idool jij graag in de beeldengalerij van het Zandsculpturenfestival zou tegenkomen. Reageren kan tot en met zaterdag 13 augustus


Het Zandsculpturenfestival vindt plaats op het Groot Strand van Oostende en opent zijn poorten voor het publiek elke dag nog tot en met zondag 4 september, doorlopend van 10 tot 19 uur.  

De prijzen voor de tickets bedragen:
* kinderen tot en met 3 jaar: gratis
* kinderen van 4 tot 11 jaar: € 8
* volwassenen: € 12
* studenten (op vertoon van studentenkaart): € 10
* seniors ouder dan 65 jaar (op vertoon van identiteitskaart): € 10
* personen met een beperking (op vertoon van invaliditeitskaart): € 10Meer weten?
http://www.zandsculpturen.be

Foto's?
Zandsculpturenfestival