Schorremorrie sluit de zomervakantie op zondag 28 augustus spetterend af met meer dan 30 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Missc...

Proefkonijn gezocht: Schorremorrie

Schorremorrie sluit de zomervakantie op zondag 28 augustus spetterend af met meer dan 30 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Misschien sturen wij je naar De Schorre voor een onvergetelijke dag! Waag je kans!

Leef je uit op de springkastelen, trampolines, volksspelen, ponyritjes en go-carts. Ga aan de slag in leuke knutselworkshops of dompel je onder in de waterspelletjes. Je kan ook met het hele gezin minigolf spelen in het doolhof of gezellig waterfietsen. Ook brasserie De Schorre en de speeltuin zijn open. Voor de allerkleinsten is er een aparte peutertuin met een ballenbad, springkasteel en kleuterkriebeldroom. Er is ook een ouder-baby hoek voorzien.


Tijdens Schorremorrie kun je zelf aan de slag in superleuke workshops! Blaas enorme zeepbellen of maak je eigen superheldenmasker en verken je superkrachten. Je kunt ook een prachtig spaarvarkentje versieren en je eigen portefeuille leren maken. Wist je dat uilen een heel scherp zicht en gehoor hebben? Ze vliegen bijna geluidloos en kunnen hun kop 270° draaien. Wat er op hun menu staat ontdek je in de workshop braakballen pluizen. Bezoek zeker ook de stand van ATV, je leert er knotsgekke kapsels maken en daarna mag je op de foto!Getest op kinderen zkt een gezin dat de zomervakantie in stijl wil afsluiten. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jij het meest zal missen aan de vakantie. Reageren kan tot en met zondag 21 augustus.

Tickets kan je hier vooraf aankopen. Kinderen jonger dan 3 krijgen gratis inkom. In voorverkoop betaal je 4 euro voor kinderen tot 12 jaar en 6 euro voor iedereen ouder dan 12. Aan de kassa op de dag zelf betaal je 2 euro meer. Leden van Prova, Gezinsbond, Natuurpunt of Grabbelpas krijgen 1 euro korting. Voor de parking betaal je 3 euro. Maar je gaat beter met de fiets, want dan krijg je een leuk cadeautje.Schorremorrie is een organisatie van Provinciaal Recreatiedomein De Schorre i.s.m. Gezinsbond.


Meer weten?
http://www.deschorre.be

Foto's
De Schorre