Kalmthout wordt deze zomer de ideale plek voor een gevarieerd dagje weg met de familie! De Rammelende STEPrally maakt deel uit van het zom...

Proefkonijn gezocht: Rammelende STEPrally

Kalmthout wordt deze zomer de ideale plek voor een gevarieerd dagje weg met de familie! De Rammelende STEPrally maakt deel uit van het zomerprogramma van de provincie Antwerpen Terra Nova. En weet je wat? We mogen één gezin op pad sturen. 


Het avontuur start in Arboretum Kalmthout. Daar neemt ‘De Botte Botaknol’ je mee op een spannende zoektocht doorheen de bloeiende en kleurrijke natuur. Nagenieten van al dat speurwerk doe je tijdens een lekkere, gezellige picknick. Je krijgt een picknick die je ter plaatse of onderweg naar het Suske & Wiske Kindermuseum opeet. 


Als de batterijen opgeladen zijn, neem je de vrolijke step en step je naar het Kindermuseum waar je tijdens de interactieve rondleiding de wondere wereld van Suske en Wiske ontdekt. Bovendien kan je voor de eerste keer ooit de originele tekeningen van de speciale uitgave ‘De Rammelende Rally’ bewonderen. In dit wervelende album uit 1958 toeren onze vrienden, net als jij vandaag, razendsnel door de provincie Antwerpen. Wie van actie houdt, doet in de tuin natuurlijk mee met de “Grote Rally der Rammelkarren”!


Maar de rally is dan nog niet gedaan. Eerst step je nog terug naar Arboretum Kalmthout en dan kan je terugkijken op een leuke dag die de ideale mix van natuur, sport, cultuur en avontuur was!


Programma:
10 uur: start speurtocht Arboretum
11.30 uur: picknick in Arboretum
12 uur: vertrek in Arboretum met step naar Kindermuseum
13 uur: aanvang interactieve rondleiding Kindermuseum
14.30 uur: randanimatie Kindermuseum rond ‘De Rammelende Rally’
15.30 uur: vertrek Kindermuseum met step naar Arboretum


De kinderen die deelnemen moeten natuurlijk wel een goede step-leeftijd hebben. Vanaf 8 jaar lijkt ons ideaal. Getest op kinderen zkt een gezin voor deze spannende Rammelende STEPrally. Iets voor jullie gezin? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel met welk Suske en Wiske- personage jij het liefst zou steppen door Kalmthout. Deelnemen kan tot en met zondag 7 augustus.

Wij mogen één gezin op pad sturen, maar natuurlijk kan iedereen inschrijven voor de Rammelende STEPrally. Dat doe je op voorhand via de balie van Arboretum Kalmthout (telefoon: 03 666 67 41) of via deze website van Terra Nova. Deelnemen aan de Rammelende Steprally kan van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur (uitgezonderd op feestdagen). Kinderen van 8 tot 12 jaar betalen € 12, vanaf 13 jaar betaal je € 24. 


Meer weten?
http://www.terranova2016.be/events/de-rammelende-steprally/