Binnenkort gaan we weer massaal bokes smeren. Wat dacht je ervan om je klassieke brooddoos te bedanken voor bewezen diensten en je lunchpakk...

Proefkonijn gezocht: Kids Mini Lunch Bag

Binnenkort gaan we weer massaal bokes smeren. Wat dacht je ervan om je klassieke brooddoos te bedanken voor bewezen diensten en je lunchpakket voortaan in een leuke geïsoleerde koeltas mee naar school te nemen? Wij geven er eentje weg!

Belgisch bedrijf Kambukka brengt een innoverend topproduct: PackIt.

Een eenvoudige en slimme oplossing om je lunchpakket koel te houden: dat is waar PackIt voor staat, een nieuw product dat het Hasseltse bedrijf Kambukka vanaf dit jaar exclusief distribueert in de EMEA-zone (Europa, Midden-Oosten en Afrika). De lunch bags van PackIt fungeren als een 'on the go-minikoelkastje' dat je maaltijd en je drankje tot maar liefst tien uur koel houdt.


Het geheim van deze tassen is de voering, die voorzien is van een koelbare gel. Zodra je de tas uit de diepvriezer neemt, houden de ingevroren wanden je maaltijd en drankje aan alle kanten koel. Een verse en smakelijke maaltijd is verzekerd, zonder dat je aparte koelelementen hoeft mee te slepen. Je kunt de tas bovendien plat vouwen, zodat hij makkelijk in je vriezer past. En ook leuk: PackIt komt in verschillende formaten, kleuren, prints en uitvoeringen. Voor ieder wat wils dus.


De Mini Lunch Bag is klein maar krachtig: deze geïsoleerde koeltas heeft de ideale afmetingen voor de snacks van kinderen en volwassenen. Ze beschikt over een geïntegreerde invriesbare gelvoering, waardoor je nooit meer externe koelelementen hoeft mee te sleuren. Dit is een van de slimste lunchtassen voor kinderen en gezinnen onderweg: ze biedt plaats aan gezonde favorieten zoals kaas, een handvol verse vruchten, groenten en een klein flesje fruitwater, en houdt ze bovendien de hele dag koel. En omdat hij platvouwt, past deze geïsoleerde lunchbag makkelijk in een rugzak, een sporttas of je boekentas!

Getest op kinderen zkt een proefkonijn om zo'n Mini Lunch Bag uit te testen. Eet jij je boterhammetjes 's middags liever lekker gekoeld? Dan is deze koeltas iets voor jou! Stel je snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder (vermeld dan je emailadres) of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jij het liefst mee naar school krijgt als lunch! Reageren kan tot en met maandag 29 augustus.Deze Mini Lunch Bag is verkrijgbaar in 4 dessins en kost € 21,95 euro. Bestellen kan hier online of bij volgende verdeelpunten: AS Adventure, Collishop, Dreamland, Les secrets du chef, Nature & Decouvertes, Paradisio en Selexion.


Meer weten?
www.mypackit.com
 
Foto's

PackIt

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.