Wat is het resultaat als je een reeks coole ontwerpen van Disney en Marvel optelt bij een aantal klassiekers van Samsonite? Inderdaad: de gl...

Met je held naar school

Wat is het resultaat als je een reeks coole ontwerpen van Disney en Marvel optelt bij een aantal klassiekers van Samsonite? Inderdaad: de gloednieuwe ‘Stylies’-collectie rugzakken en schooltassen om van elke dag op school een avontuur te maken. En ook met de Finding Nemo-collectie maak je ongetwijfeld indruk!

Met bijzonder veel oog voor detail, want vervaardigd in sterke stoffen die aanvoelen als katoen, verstevigende accenten in lederlook, prachtige binnenvoeringen, ergonomische riemen en reflecterende details voor een veilige afwerking. Bovendien zijn alle tassen en rugzakken vrij van pvc.

Nu alleen nog het vraagstuk oplossen wie jouw held wordt. Disney by Samsonite en Marvel by Samsonite presenteren hun ‘Stylies’-collectie met in de hoofdrollen Mickey, Minnie, Bambi en Spider-Man.


Voor de kleine deugnieten is er Mickey Mouse. De genies in spe houden vast van deze casual look in beige en blauw. Beschikbare modellen voor pre-schoolers: backpack vanaf € 65, pennenzak € 20, kleine rugzak vanaf € 49, grote rugzak € 69, trolley met geïntegreerde wielen € 99.

 
Voor de lieve meisjes is er Minnie Mouse. Want samen met roze tinten, bloemen en schattige strikjes worden de schoolbanken een veel mooiere plaats. Beschikbare modellen voor pre-schoolers: backpack vanaf € 65, pennenzak € 20, kleine rugzak vanaf € 49, grote rugzak € 69, trolley met geïntegreerde wielen € 99.Voor de liefhebbers van vintage is er Bambi. Met de unieke vriendschap van Bambi en Stampertje als inspiratiebron voor onvergetelijke jaren op de schoolbanken. Beschikbaar voor pre-schoolers en juniors: kleine backpack € 65, grote backpack € 69, pennenzak € 20, kleine rugzak € 49, medium rugzak € 59, grote rugzak € 69, trolley met geïntegreerde wielen € 99.


Voor de fans van popart is er Spider-Man. Pow! De stoere jongens in de klas en op de speelplaats vallen op door hun held(endaden). Beschikbare modellen met Spider-Man voor juniors: boekentas € 69, pennenzak € 20, kleine rugzak € 59, grote rugzak € 69, trolley met geïntegreerde wielen € 119.
Vanuit het diepst van de oceaan, introduceert Disney de nieuwste leden van de Ultimate Collectie: Nemo en Dory! Om er zeker van te zijn dat kinderen hun favoriete onderwatervriendjes overal waar ze gaan met zich mee kunnen nemen introduceert Samsonite Nemo en Dory in de Disney Ultimate Collection.

Met één van deze spetterende rugzakken uit het 3D assortiment maakt ieder kind indruk op de speelplaats! Iedereen kent Finding Nemo. De immens populaire film die door alle critici geroemd werd en de Award voor Beste Geanimeerde Film won. In juni zal ook de langverwachte spin-off Finding Dory in de bioscopen te zien zijn. Met de toevoeging van Dory en Nemo aan de Ultimate Collection, geeft Disney by Samsonite kinderen de mogelijkheid om hun favoriete visje altijd bij zich te dragen.

 
De collectie bestaat uit een school trolley tas, twee rugtassen, een portemonnee, een toilettas en een etui. Daarnaast is er ook een hardschalige spinner koffer en een upright koffer verkrijgbaar in Nemo of Dory uitvoering. Opvallend zijn de vrolijke en speelse 3D vormen. Extra handig zijn de labels aan de koffers en rugtassen waarop de gegevens van het kind geschreven kunnen worden. Voor extra veiligheid zijn de schooltassen en rugzakken voorzien van een extra schouderriem en reflecterende details.Foto's?
Samsonite


Meer weten?
http://www.samsonite.be/nl/kindertassen-bagage/