Zoek je nog een creatieve activiteit met de nodige portie kunst, avontuur en plezier? Dan is het vakantieatelier in het M HKA iets voor jou!

Kunst in de vakantie

Zoek je nog een creatieve activiteit met de nodige portie kunst, avontuur en plezier? Dan is het vakantieatelier in het M HKA iets voor jou!

M HKA, het Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, is een plaats voor kunst, avontuur en plezier. Tijdens de vakantie komen kinderen er samen om hun eigen kijk op kunst te ontdekken en vorm te geven. Creativiteit kent er geen grenzen! De gidsen gaan telkens mee op pad om te schilderen, filmen, fotograferen, toneelspelen en zo veel meer.

Op donderdag 18 en vrijdag 19 augustus is er nog vakantieatelier INSPECTOR ART. Ben jij een echte speurneus en zit je in het 3de, 4de, 5de of 6de leerjaar? Duik dan mee in de tentoonstelling van de jaren tachtig en leg je oor te luister: wat hebben deze kunstwerken al allemaal gezien, gehoord of gevoeld? Ga aan de slag met stempels, letters, pen en papier en verzamel al hun geheimen en mysteries in een ouderwetse krant. 


Deze tweedaagse ateliers vinden plaats op dinsdag 18 en woensdag 19 augustus, telkens van 10 tot 16 uur. Er is voorbewaking voorzien vanaf 9 uur en nabewaking tot 17 uur. Je betaalt 40 euro voor 2 dagen inclusief voor- en nabewaking. Reserveren is verplicht.

Wil je weten wat je te wachten staat? Lees dan hier de ervaringen van Silke en Fien.  
  Meer info?
http://www.muhka.be/nl/108


Zelf reserveren?
+32 (0)3 260 99 90MA–VR van 09:00–12:00 en van 13:00–17:00 
reservatie@muhka.be

Foto's?
M HKA