Be a Diva is een ware musthave voor modebewuste tienermeiden. De collectie is altijd up-to-date met de nieuwste mode-trends. Zeker niet ki...

Girly en preppy

Be a Diva is een ware musthave voor modebewuste tienermeiden. De collectie is altijd up-to-date met de nieuwste mode-trends. Zeker niet kinderachtig! Herkenbaar aan de sterk wisselende collectie zijn dierenprints, pailletjes en imitatie-leder-details; precies datgene waar meiden dol op zijn.

Be a Diva is opgericht door Lizzy. Als tiener wilde ze dan graag mee gaan met de trends van de damesmode; “Ik vond de tienerkleding altijd maar kinderachtig en besloot op 22-jarige leeftijd zelf een tienerkleding-merk op te richten. Eentje volgens de laatste catwalk-trends en speciaal voor jonge fashionista’s.De zomercollectie van Be a Diva is lekker girly en preppy. Veel zomerse jurkjes van dikke stretch kwaliteit. In black&white volgens de twin-set trend. Maar ook preppy navi-gekleurde jurkjes gecombineerd met witte blousjes uit de basic-collectie zijn hot.

De collectie van Be a Diva past zich elke maand aan, aan de laatste modetrends. Preppy-jurkjes en boho-tuniekjes passen daardoor prima in dezelfde collectie. Qua kleuren sluiten de stijlen perfect op elkaar aan, waardoor een modebewuste diva ook met stijlen goed kan mixen en matchen!
 
Be a Diva is beschikbaar in de maten 140 t/m 188. 


Meer weten?
http://www.blokesanddivas.com/