Na de vakantie terug fluitend aan de slag? Met de hipste bureau-accessoires van Nordic Living bereikt je motivatie voor je huiswerk ongekend...

De hipste bureau

Na de vakantie terug fluitend aan de slag? Met de hipste bureau-accessoires van Nordic Living bereikt je motivatie voor je huiswerk ongekende hoogten! We hebben het ideale excuus gevonden om tal van leuke musthaves te shoppen voor je bureau!

Als tiener spendeer je er heel wat tijd en toch besteed je weinig of geen aandacht aan de decoratie van je bureau. Aangezien je er ettelijke uren doorbrengt, zijn het bureaumeubel zelf en de stoel essentieel: bij PURE Wood Design vind je de stoerste exemplaren uit gerecycleerd steigerhout, oude wagondelen en gekleurd sloophout. Bovendien kan je bij dit Belgisch meubelmerk ook terecht voor een bureau op maat.


Nordic Living zorgt dan weer voor de finishing touch van je werkplek met trendy bureau-accessoires zoals post-its van Hay, een bureaulamp van Zuiver of een opbergrekje van House Doctor. Blankhouten en robuuste materialen in combinatie met pastelkleuren zoals mintgroen zijn momenteel een absolute trend. Voor deze Scandinavisch geïnspireerde stijl ben je aan het juiste adres bij Nordic Living en PURE Wood Design.


Verras jezelf met een mini make-over en beat the back-to-work blues!Meer weten?
http://www.purewooddesign.be/nl/
http://www.nordicliving.be/

Foto's

Nordic Living