Boekentas: check! Potloden: check! Boterhamdoos: check! Maar nog op zoek naar een hippe hervulbare waterfles? Contigo ontwikkelde een 100% m...

100% mors- & lekvrij

Boekentas: check! Potloden: check! Boterhamdoos: check! Maar nog op zoek naar een hippe hervulbare waterfles? Contigo ontwikkelde een 100% mors- & lekvrije kinderfles: Gizmo Flip en Gizmo Sip.

De kinderfles beschikt over de gepatenteerde AUTOSPOUT® technologie. Eén druk op de knop en de tuit klapt op. Het schuine rietje, dat aan het deksel is bevestigd, laat het kind het onderste uit de fles halen. Dankzij de draaglus met zachte grip kunnen kinderen de fles gemakkelijk hanteren en dragen. Het tuitkapje houdt de tuit schoon. 


De flessen zijn in verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar: groen met robots, roze met bloemen, lichtblauw met vos en vlinder, donkerblauw met haai, rood met gitaar, donkerblauw met draak, roze met vogels en paars met bloemen.

Extra handig aan deze kleurrijke kinderfles is:
* bescherming mondstuk
* draaghendel met zachte grip
* met één hand bedienbaar
* rietje klikt vast in het lid en kan los gemaakt worden voor makkelijke reniging
* vaatwasbestendigNaast deze Gizmo-reeks heeft Contigo nog andere leuke kinderflessen.


Je drankje en snackje in één beker? Met de nieuwe Bueno “Snack” Kids Tumbler wordt drinken pas echt plezierig. Deze drinkfles met rietje is uitgerust met een Snack container, ideaal om een kleine snack of versnapering in op te bergen. Bovendien kan je kiezen uit twee kleurrijke designs. Kortom: voor ieder wat wils! De Snack Tumbler is BPA vrij.

De AUTOSEAL® Kids Cups zijn coole kinderbekers die een hoge functionaliteit bieden voor de ouders. Ze maken het onmogelijk om te morsen en zijn 100% lekvrij: perfect voor de kinderen in de auto, thuis en een hele actieve dag lang! 


Spelen en drinken tegelijk? Dat doe je vanzelf met Courtney, de nieuwe waterfles voor tieners. De drinkfles beschikt over de AUTOSEAL® technologie. Je hoeft enkel op de knop te drukken om te drinken en los te laten om de fles automatisch te laten sluiten. Deze 100% morsvrije waterfles heeft ook een draagclip voor gemakkelijk transport, een beschermd mondstuk dat vuil en microben tegenhoudt en een gemakkelijk te reinigen deksel.

Of je nu een kleuter bent of in het vijfde leerjaar zit, op school is het vaak 'druk, druk, druk'. Contigo heeft de oplossing, specifiek ontwikkeld voor een actieve levensstijl. De Gracie collectie beschikt over de gepatenteerde AUTOSEAL® technologie, die 100% mors- en lekvrij is. Drinken met één hand is simpel: gewoon op de knop drukken om te drinken en loslaten om te sluiten. Het systeem sluit zelfs automatisch na elke slok.


Als het op handigheid aankomt, scoort de Striker 10 op 10. Dat heeft ze vooral te danken aan onze slimme AUTOSPOUT® technologie. Met een simpele druk op de knop klapt de drinktuit automatisch op: geen deksel dat verwijderd moet worden en gemakkelijk te drinken met één hand. De fles is ook bijzonder hygiënisch, aangezien het kind niet op de tuit hoeft te bijten en een afdekkapje ze schoon houdt. De tweevingerige grip heeft een rubberen afwerking om het gebruik te vergemakkelijken. 

Tot slot is er nog de 2-pack Food jar & Scout mug. De vacuümgeïsoleerde Food-jar houdt lunches warm voor 5 uur of koud voor 7 uur. Deze container met easy-grip is BPA-vrij, snacks blijven steeds vers en er kunnen zich geen geuren ontwikkelen. De Food jar is vaatwasbestendig.  

De vacuümgeïsoleerde Scout Mug houdt drankjes koud voor maximaal 7 uur! De Scout Mug beschikt over de gepatenteerde AUTOSEAL® technologie, die 100% lek- en morsvrij is. Drinken met één hand is simpel: gewoon op de knop drukken om te drinken en loslaten om te sluiten. Het systeem sluit zelfs automatisch na elke slok.


De prijzen:
* Gizmo Flip, 420 ml: € 19,95
* Gizmo Sip, 420 ml: € 19,95
* Snack Tumbler, 350 ml, € 13,95
* Runabout, 270 ml: € 16,95
* Courtney, 590 ml: € 18,95
* Gracie, 420 ml: € 18,95
* Striker, 420 ml: € 18,95
* 2-pack Food jar & Scout mug, 300 ml: € 29,95Nu alleen nog kiezen...
Nog de hele maand lang heeft Contigo leuke acties op het gamma kinderflessen. Kijk af en toe op deze pagina. 

Je kan de flessen hier online kopen. Vanaf 25 euro is de levering gratis. Of ga langs bij één van de verdelers: AS Adventure, Collishop, D'store, De Kinderplaneet, Dreamland, Les secrets du chef, Mafrans, Mamzel, Molecule, Orchestra Premaman, Paradisio, Selexion en Toychamp.


Meer weten?
http://www.mycontigo.com/nl/kinderflessen

Foto's
Contigo