Stokke® Steps™ is een modulair zitje speciaal ontworpen om te voldoen aan elke stap in de levensweg van je kindje. Het concept is eenvoud...

Van wipstoel tot kinderstoel

Stokke® Steps™ is een modulair zitje speciaal ontworpen om te voldoen aan elke stap in de levensweg van je kindje. Het concept is eenvoudig te gebruiken en biedt een assortiment van ergonomische stoelen: van wipstoel met uniek wiegende beweging tot een functionele kinderstoel en nog later een aanpasbaar zitje dat de hele kindertijd gebruikt kan worden. Nu in 5 nieuwe kleuren!

Stokke® Steps™ introduceert nu ook een brede waaier van 5 nieuwe kleuren: White Wash, Hazy Grey, Storm Grey, Oak Naturel, Oak Black. Perfect voor liefhebbers van zelf samengestelde stoelen in een aangepaste stijl. De selectie van de nieuwe kleuren is gebaseerd op de Scandinavische waardering voor de rijke textuur van natuurlijk hout.

De ultieme manier om je kleintje dichtbij, comfortabel en gelukkig aan tafel te zien, dat is Stokke® Steps™. Het Scandinavische ontwerp biedt een prachtig, modern design, evenals uitzonderlijke kwaliteit en functionaliteit. Stokke® Steps™ is leuk voor de baby om de wereld te ervaren en buitengewoon handig voor ouders om te gebruiken.


Stokke® Steps™ Wipstoel

De zachte en comfortabele wipstoel kent een unieke beweging die het wiegen in mama's armen nabootst. Bijhorende Newborn Support zorgt ervoor dat je baby de juiste ergonomische ondersteuning krijgt. De wipstoel beschikt over verstelbare zitposities om het toenemende gewicht tegemoet te komen, een vijfpunts veiligheidsgordel en een uitneembare hanger waar je speelgoed aan kan hangen die de motorische vaardigheden stimuleren. Bovendien kan je het zitje eenvoudig opbergen door het helemaal plat te vouwen, handig tijdens het reizen. De Stokke® Steps™ Wipstoel kan gebruikt worden op de vloer of kan gemonteerd worden op de Stokke® Steps™ Chair, zodat uw kindje de hele dag in de buurt blijft terwijl je verschillende activiteiten in en rond het huis doet.


Stokke® Steps™ Baby Set

Wanneer de baby in staat is om rechtop te zitten zonder hulp, kan je de Stokke® Steps™ Baby Set toevoegen om de Stokke® Steps™ Chair om te bouwen naar een flexibele, comfortabele kinderstoel. De Baby Set is eenvoudig en zonder gereedschap te bevestigen. Zowel de voetsteun als de rugleuning kunnen makkelijk aangepast worden aan de groei van de baby. De rugleuning is zowel in de hoogte als in de diepte verstelbaar en zorgt voor een perfecte pasvorm als het kind groter wordt. Het eetblad en de kussens zijn beschikbaar als optionele accessoires.



Stokke® Steps™ Baby Set Eetblad

Met het los verkrijgbare eetblad kan je kindje zelf eten en spelen. Je schuift het blad eenvoudig aan of uit de stoel, afhankelijk van de behoefte van je kindje. Het zachte oppervlak maakt het gemakkelijk schoon te houden. 



Stokke® Steps™ Stoel

De Stokke® Steps™ Stoel is de basis die gebruikt wordt om kinderen een comfortabele zit te geven wanneer ze ouder worden. De verstelbare voetsteun zorgt voor steun aan kleine voetjes, maar zorgt er ook voor dat kinderen zelfstandig op de stoel kunnen klimmen. De ronde zitting en rugleuning geven je kindje een optimale ergonomische ondersteuning, maar bieden ook bescherming. De vloeiende lijnen en materialen maken dat de stoel steeds in een modern interieur past.



“De vorm van de Steps-producten vervallen als het kindje groeit. Beginnend met een snoezige, zachte wipstoel voor de pasgeborene, dan een meer speelse, maar toch beschermend design voor de peuter en tot slot een meer volwassen en verfijnd concept voor oudere kinderen."

De adviesprijzen zijn:
* Stokke® Steps™ Wipstoel vanaf € 169, beschikbaar in Red, Blue, Orange en Greige
* Stokke® Steps™ Baby Set vanaf € 89, enkel beschikbaar in White
* Stokke® Steps™ Baby Set Eetblad vanaf € 4, enkel beschikbaar in White
* Stokke® Steps™ Stoel vanaf € 189, stoelpoten beschikbaar in Natural beukenhout, Natural eikenhout, Black eikenhout, Storm Grey beukenhout, Whitewash beukenhout en Hazy Grey beukenhout, zitje enkel beschikbaar in White
 

Meer weten?
https://www.stokke.com/BEL/nl-be/home


Foto's

Stokke