Na edities eerder dit jaar in Hanoi en Brussel, verhuist Yale 3D World Magic & Fun nu naar Oostende. Met de 3D video 3D ARCTIC EXPLORER ...

Proefkonijn gezocht: verrassende én hilarische scènes

Na edities eerder dit jaar in Hanoi en Brussel, verhuist Yale 3D World Magic & Fun nu naar Oostende. Met de 3D video 3D ARCTIC EXPLORER heeft Oostende een kanjer van een Belgische première op zak!


Op Yale 3D World Magic & Fun ben jij de ster. Je acteert er in een 50-tal geschilderde, verrassende én veelal hilarische scènes, terwijl vrienden en/of familieleden foto’s van je nemen. Alles wat in andere musea niet mag, moet hier: aanraken, luidop lachen, foto’s nemen én gekke dingen doen. Yale 3D World Magic & Fun bezorgt je onvergetelijke foto’s die nog heel lang gekoesterd kunnen worden.


50 nieuwe decors wachten op je. De succesformules, zoals grote hoekdecors, komen terug. Recente nieuwigheden zijn: geluid in diverse decors, attributen in een tiental scènes die de bezoeker mag/moet gebruiken om ze te vervolledigen, de afdeling man/vrouw die hilarische taferelen opwekt, veel service voor de fotograaf dankzij Nikon en… zoveel meer.


In de klassieke geschilderde decors komen heel wat thema’s aan bod :
* actualiteit: met de verkiezingen in de States en “Euro 2016”

* retro-momenten: met o.a. een scène rond de legendarische tennis poster van fotograaf Martin Elliott uit 1976 met de toen 19-jarige Fiona Butler
* hilarische momenten: met o.a. een bijzondere stofzuiger, een overmoedige biljartspeelster, de binnenkant van een wasmachine, onze nonnen die na een jaar afwezigheid terug een bezoekje komen brengen maar… in een ander gedaante
* de vele dieren
* vele scènes over gekende reeksen: The Simpsons, het 250ste album van De Rode Ridder, de voetbalrevelatie KV Oostende, The Minions en bijvoorbeeld ook Mister Bean


Dé zomerattractie aan de kust wordt beslist de Arctic-Explorer waar de bezoeker in een kortfilm acteert, samen met een 5-tal dieren. Dompel jezelf onder in de ijskoude wildernis van Antarctica en verwarm je aan je onvergetelijke ontmoetingen met de ijsberen, orka's, pinguïns en zeehonden. Dit wordt beslist één van je beste momenten aan de kust deze zomer! Deze 3D video 'Arctic Explorer' trok in Engeland 200 000 bezoekers.

Getest op kinderen zkt een fotogeniek gezin om tijdens een gezinsuitstap in Oostende onvergetelijke foto's te maken in de waanzinnige decors. Iets voor jullie? Getest op Kinderen zkt een testgezin om Yale 3D World Magic & Fun te bezoeken. Stel je gezin snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld jullie namen en leeftijd en vertel welk decor het best bij jullie gezin past. Reageren kan tot en met maandag 11 juli.


Meer dan ooit profileert Yale 3D World Magic & Fun zich als een niet te missen zomer-event aan de Belgische kust. 2016 was het jaar van de internationale doorbraak in het buitenland. Niettegenstaande de moeilijke omstandigheden, werd het evenement ook in Brussel een bijzonder geslaagde editie. Waar kan men dergelijke leuke foto’s bekomen of zich met vrienden en/of familie ferm vermaken? In het bruisende Oostende!


Je kan Yale 3D World Magic & Fun bezoeken van zaterdag 16 juli tot zondag 28 augustus van 11 tot 18 uur. 

Tickets:
* kinderen jonger dan 4 zijn gratis
* kinderen tussen 4 en 11 jaar: 6 euro
* senioren (vanaf 60 jaar) en jongeren vanaf 12 jaar + studenten met studentenkaart tot 25 jaar: 8 euro
* volwassenen: 10 euro
* groepen vanaf 15 personen: 2,5 euro/kind, 7 euro/12+


Meer weten?
www.3DWorldBelgium.be
www.Facebook.com/3DWorldBelgium

Foto's?
Yale 3D World Magic & Fun