Op woensdag 20 juli komt de GVR (de Grote Vriendelijke Reus), gebaseerd op Roals Dahl's wereldberoemde gelijknamige boek, uit in de fi...

Proefkonijn gezocht: Première de GVR

Op woensdag 20 juli komt de GVR (de Grote Vriendelijke Reus), gebaseerd op Roals Dahl's wereldberoemde gelijknamige boek, uit in de filmzalen. Wij mogen een gezin naar de première sturen om de film voor ons 'uit te testen'.


In de GVR (de Grote Vriendelijke Reus) maakt het eenzame weesmeisje Sophie (Ruby Barnhill) kennis met de magische reuzenwereld. Wanneer ze 's nachts wakker ligt, wordt ze plotseling uit haar bed geplukt en ontvoerd. Maar Sophie heeft niets te vrezen; het is de Grote Vriendelijke Reus (Oscarwinnaar Mark Rylance). Een reus die misschien eigenaardige woorden gebruikt, maar geen vlieg kwaad doet. Ze komt er echter al snel achter dat zijn soortgenoten minder vriendelijk zijn en samen met de GVR smeedt ze een plan om alle kinderen in de wereld te beschermen tegen de kwaadaardige reuzen.

De verfilming is in handen van de legendarische regisseur Steven Spielberg in samenwerking met Disney. Het is de eerste film van Spielberg waarbij het team achter kaskraker E.T. weer betrokken is. Het boek won diverse prijzen en is één van de bekendste kinderboeken aller tijden. Dit jaar is het precies 100 jaar geleden dat de legendarische kinderboekenschrijver Roald Dahl werd geboren. 


Getest op kinderen zkt een testgezin om de première van de GVR bij te wonen. Ben je nu zaterdag 16 juli in de namiddag vrij? Stel je dan snel kandidaat. En misschien sturen we jouw gezin naar de première om 16 uur in Kinepolis Antwerpen. Stel je gezin snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel hoe jij alle kinderen in de wereld zou beschermen tegen de kwaadaardige reuzen. Reageren kan tot en met donderdag 14 juli. 


Meer weten?
http://benelux.eonefilms.com/films/the-bfg
www.youtube.com/watch?v=O_mDFpZYxAA

Foto's?
Entertainment One