Dinos Alive is een teletijdmachine die je miljoenen jaren terug de tijd in stuurt naar het verhaal van de grootste landdieren die ooit hebbe...

Proefkonijn gezocht: DINOS ALIVE

Dinos Alive is een teletijdmachine die je miljoenen jaren terug de tijd in stuurt naar het verhaal van de grootste landdieren die ooit hebben geleefd: de dinosaurussen. Een fascinerende reis naar de absolute heersers die 140 miljoen jaar lang de scepter zwaaiden in het dierenrijk.

Het enige wat nu nog overblijft van deze kolossen zijn botten en de machtige expo Dinos Alive in Kursaal Oostende deze zomer. Kom langs... als je durft!
De liefhebbers van dino’s zullen al snel de bekende Tyrannosaurus Rex en de Triceratops herkennen, maar ook minder bekende namen als de Gastornis en de Ankylosaurus zullen je toebrullen. Eén ding is zeker, niemand zal naast de gigantische Omeisaurus, beter bekend als de dino met de lange nek, kunnen kijken. Elke dino wordt heel realistisch en geanimeerd weergegeven met bewegingen, geluiden en speciale effecten. Een leuke en educatieve uitstap voor het hele gezin​.Getest op kinderen zkt een gezin zonder angst voor deze machtige dino's. Durven jullie langsgaan? Stel je dan snel kandidaat! Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel welke dino jij de machtigste vindt! Reageren kan tot en met maandag 25 juli. 

 
Dinos Alive blijft nog tot 4 september elke dag open. De expo in Kursaal Oostende heeft een oppervlakte van net geen 2000 vierkante meter, verspreid over 4 verschillende zalen. Naast de bewegende ​dino’s is de expo ook interactief met video, kinderanimatie en een leuke merchandising shop voor fans.De ticketprijzen:
* volwassenen: € 13,50
* kinderen (jonger dan 13 jaar): € 9,50
* senioren (ouder dan 65 jaar): € 11,50
* studenten (op vertoon van studentenkaart): € 11,50
* family pass (2 volwassenen, 2 kinderen jonger dan 13 jaar): € 41

Tickets zijn te koop via www.dinosalive.be, 070 22 56 00 en in de Box Office van Kursaal Oostende (Toerisme Oostende, open 7/7 van 10u tot 18u).
Meer weten?
www.dinosalive.be

Foto's?
DINOS ALIVE