Spelen, dat kan je overal! "Play everywhere" is het motto van Decathlon deze zomer. We nemen het graag over! Speel deze zomer met ...

Play everywhere

Spelen, dat kan je overal! "Play everywhere" is het motto van Decathlon deze zomer. We nemen het graag over! Speel deze zomer met vrienden en familie, waar en wanneer je wil. 100% genieten, 100% fun!


Speel op elk terrein en vind je eigen spelregels uit met de Javball (€12,99) van GÉOLOGIC. Met dit originele, kleurrijke spel (her)ontdek je het tijdloze spel pétanque op een speelse manier. 

Hou je van een klassiek spelletje pétanque met de hele familie? Dan kies je best voor een set van 8 petanqueballen (€19,99) van GÉOLOGIC.


Ontdek je graag nieuwe dingen? Dan is Kubben echt iets voor jou! Het kegelspel van GÉOLOGIC (€19,99) komt recht uit Finland overgewaaid naar de rest van Europa. Je combineert precisie, strategie en plezier.

Maak kennis met de innovatieve producten van KIPSTA. Doordat ze zo licht zijn, neem je ze gemakkelijk overal mee en gaat de installatie van een leien dakje! Wat kan je verwachten? Outdoor volleybal of basketbal waar en wanneer je maar wil!


Dunk erop los! Ook voor de liefhebbers van basketbal heeft KIPSTA goed nieuws. Met The Hoop (€ 19,99) transformeer je elke ondergrond in een basketbalveld. De twee stevige riemen zorgen ervoor dat je deze basketbalring in minder dan twee minuten aan een boom, lamp of pilaar vast maakt. Klaar voor een match? Ready, set, go!


Een volleybalveld in je tas meenemen? The Wiznet (€7,99) van KIPSTA maakt het mogelijk! De elastische banden met een handige velcrosysteem maak je overal aan vast. Je spant in een mum van tijd je net aan. Je hoeft alleen nog 2 teams samen te stellen en de wedstrijd kan beginnen!

Snorkelen was nog nooit zo fijn! Met de innovatieve Easybreath van TRIBORD (€39,99) breng je je volgende snorkelsessie naar een hoger niveau! Vanaf nu geniet jong en oud van een panoramisch uitzicht van 180° onder water terwijl je vrij door de neus ademt door de geïntegreerde snorkel. Voel je als een vis in het water!


Meer weten?
https://www.decathlon.be

Foto's
Decathlon